Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Condor med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Condor flytilbud

Book nu, før det er for sent.

Hamborg Málaga
17 okt. HAM - AGP
23 okt. AGP - HAM
2405kr
Pris pr. passager
København Cancún
18 okt. CPH - CUN
23 okt. CUN - CPH
7284kr
Pris pr. passager
Hamborg Lanzarote
16 okt. HAM - ACE
20 okt. ACE - HAM
3266kr
Pris pr. passager
København Punta Cana
14 okt. CPH - PUJ
22 okt. PUJ - CPH
10799kr
Pris pr. passager
Hamborg Palma de Mallorca
14 okt. HAM - PMI
21 okt. PMI - HAM
4169kr
Pris pr. passager
Hamborg Preveza
14 okt. HAM - PVK
21 okt. PVK - HAM
4509kr
Pris pr. passager

Bedste Condor flytilbud

Book nu, før det er for sent.

AGP
17 okt. - 23 okt.
Hamborg Málaga
kr2405
Pris pr. passager
CUN
18 okt. - 23 okt.
København Cancún
kr7284
Pris pr. passager
ACE
16 okt. - 20 okt.
Hamborg Lanzarote
kr3266
Pris pr. passager
PUJ
14 okt. - 22 okt.
København Punta Cana
kr10799
Pris pr. passager
PMI
14 okt. - 21 okt.
Hamborg Palma de Mallorca
kr4169
Pris pr. passager
PVK
14 okt. - 21 okt.
Hamborg Preveza
kr4509
Pris pr. passager

Condor

Om Condor

Condor er et tysk flyselskab, som godt nok er på britiske hænder. De tyske rødder slår dog stadig igennem, da det flyver videre som et selvstændigt selskab med eget logo, selvom det hører under Thomas Cook Airlines. Det har også været ejet af Lufthansa, som det stadig har nogle aftaler med. Derudover har man indgået partnerskaber med selskaber som Air Namibia, Finnair, SAS, airBaltic, SWISS, Bangkok Airways og flere andre.

Condor har i dag hovedbase i Frankfurt, men man har også fokus på andre byer som Hamborg, Berlin, Hannover, Stuttgart, München og flere andre tyske byer. Med en flåde på 34 Condor-fly er der rig mulighed for at også at opleve andre steder i Europa eller Asien, Afrika eller USA. Det kan være Chania, Gran Canaria, Ibiza, Malta, Venedig, Rhodos, Barbados, Vancouver, Las Vegas, Split eller alle mulige andre steder.

Online check-in

Muligheden for at foretage online check-in er efterhånden blevet standard for langt de fleste selskaber, og det gælder også hos Condor. Det er nemt og bekvemt at klare tingene online, hvor der åbnes op for denne smarte løsning 24 timer inden afgang, og der lukkes igen 2 timer før afrejse.

Når man foretager check-in online, så kan man udskrive boardingkort på forhånd og dermed gå direkte til gaten, hvis man kun har håndbagage med. Ellers er det også muligt at aflevere check-in bagage ved de såkaldte "drop-off stationer". Anvender man en smartphone, så er det ikke nødvendigt at udskrive boardingkort – medmindre man rejser til eller fra USA.

Håndbagage regler

Turister eller andre typer af rejsende med Condor kan glæde sig over, at hver passager må medbringe 1 stk. håndbagage ombord i kabinen. På Economy Class må den medbragte taske maks. veje 6 kg, mens den på Premium Class må veje op til 10 kg. Rejser man derimod på Business Class, så må man maks. medbringe 12 kg, som må fordeles på 2 forskellige tasker. Uanset klasse, så må tasken til håndbagage maks. måle 55 x 40 x 20 cm.

Udover selve håndbagagen, så tillader Condor også, at enhver rejsende må medbringe 1 stk. personlig genstand ombord, der kan være en lille håndtaske, en paraply, en pc-taske eller lignende ting. For børn over 2 år gælder de samme håndbagageregler som hos voksne.

Check in bagage

Når det gælder check-in bagageregler hos Condor Airlines, så er det igen billettypen og destinationen, der afgør den tilladte mængde. Man opdeler sit rutekort i fem zoner, hvor det i zone 1 og 2 ikke er tilladt at medbringe check-in bagage på Economy Light, mens Economy Classic og Premium tillader henholdsvis 20 og 25 kg. Disse zoner dækker bl.a. Europa og Mellemøsten. I zone 3 må man medbringe 20 kg på Economy Class, 25 kg på Premium og 30 kg på Business Class. Denne zone dækker Østafrika, Asien, Caribien, Central- og Sydamerika.

På rejser i zone 4, der tæller Sydafrika og Det Indiske Ocean, må man ligeledes medbringe henholdsvis 20, 25 og 30 kg maks. – ligesom i zone 3. I zone 5 er det tilladt at medbringe 23 kg. check-in bagage på Economy, 32 kg på Premium og 2 x 32 kg på Business. Denne zone dækker USA, Canada og Puerto Rico. Uanset klasse, må hver taske maks. måle 158 cm alt i alt.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Condor Flugdienst
  • IATA-kode: DE
  • Grundlagt i: 1955
  • Hovedkvarter: Frankfurt, Tyskland
  • Hjemmeside: condor.com/dk/index.jsp

Drag nytte af billige flybilletter fra Condor hos Travellink og kom afsted til fordelagtige priser!