Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Condor med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Condor flytilbud

Hamborg - Las Palmas
Retur fra 2.737kr
Hamborg - Lanzarote
Retur fra 5.032kr
København - Cancún
Retur fra 9.933kr
Cancún - København
Retur fra 8.187kr
Hamborg - Málaga
Retur fra 2.835kr
Se mere

Condor

Om Condor

Condor er et tysk flyselskab, som godt nok er på britiske hænder. De tyske rødder slår dog stadig igennem, da det flyver videre som et selvstændigt selskab med eget logo, selvom det hører under Thomas Cook Airlines. Det har også været ejet af Lufthansa, som det stadig har nogle aftaler med. Derudover har man indgået partnerskaber med selskaber som Air Namibia, Finnair, SAS, airBaltic, SWISS, Bangkok Airways og flere andre.

Condor har i dag hovedbase i Frankfurt, men man har også fokus på andre byer som Hamborg, Berlin, Hannover, Stuttgart, München og flere andre tyske byer. Med en flåde på 34 Condor-fly er der rig mulighed for at også at opleve andre steder i Europa eller Asien, Afrika eller USA. Det kan være Chania, Gran Canaria, Ibiza, Malta, Venedig, Rhodos, Barbados, Vancouver, Las Vegas, Split eller alle mulige andre steder.

Online check-in

Muligheden for at foretage online check-in er efterhånden blevet standard for langt de fleste selskaber, og det gælder også hos Condor. Det er nemt og bekvemt at klare tingene online, hvor der åbnes op for denne smarte løsning 24 timer inden afgang, og der lukkes igen 2 timer før afrejse.

Når man foretager check-in online, så kan man udskrive boardingkort på forhånd og dermed gå direkte til gaten, hvis man kun har håndbagage med. Ellers er det også muligt at aflevere check-in bagage ved de såkaldte "drop-off stationer". Anvender man en smartphone, så er det ikke nødvendigt at udskrive boardingkort – medmindre man rejser til eller fra USA.

Håndbagage regler

Turister eller andre typer af rejsende med Condor kan glæde sig over, at hver passager må medbringe 1 stk. håndbagage ombord i kabinen. På Economy Class må den medbragte taske maks. veje 6 kg, mens den på Premium Class må veje op til 10 kg. Rejser man derimod på Business Class, så må man maks. medbringe 12 kg, som må fordeles på 2 forskellige tasker. Uanset klasse, så må tasken til håndbagage maks. måle 55 x 40 x 20 cm.

Udover selve håndbagagen, så tillader Condor også, at enhver rejsende må medbringe 1 stk. personlig genstand ombord, der kan være en lille håndtaske, en paraply, en pc-taske eller lignende ting. For børn over 2 år gælder de samme håndbagageregler som hos voksne.

Check in bagage

Når det gælder check-in bagageregler hos Condor Airlines, så er det igen billettypen og destinationen, der afgør den tilladte mængde. Man opdeler sit rutekort i fem zoner, hvor det i zone 1 og 2 ikke er tilladt at medbringe check-in bagage på Economy Light, mens Economy Classic og Premium tillader henholdsvis 20 og 25 kg. Disse zoner dækker bl.a. Europa og Mellemøsten. I zone 3 må man medbringe 20 kg på Economy Class, 25 kg på Premium og 30 kg på Business Class. Denne zone dækker Østafrika, Asien, Caribien, Central- og Sydamerika.

På rejser i zone 4, der tæller Sydafrika og Det Indiske Ocean, må man ligeledes medbringe henholdsvis 20, 25 og 30 kg maks. – ligesom i zone 3. I zone 5 er det tilladt at medbringe 23 kg. check-in bagage på Economy, 32 kg på Premium og 2 x 32 kg på Business. Denne zone dækker USA, Canada og Puerto Rico. Uanset klasse, må hver taske maks. måle 158 cm alt i alt.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Condor Flugdienst
  • IATA-kode: DE
  • Grundlagt i: 1955
  • Hovedkvarter: Frankfurt, Tyskland
  • Hjemmeside: condor.com/dk/index.jsp

Drag nytte af billige flybilletter fra Condor hos Travellink og kom afsted til fordelagtige priser!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere