Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Icelandair med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Icelandair flytilbud

København - Newark - Nj
Retur fra 9.793kr
København - Nuuk
Retur fra 13.270kr
København - Minneapolis
Retur fra 8.237kr
København - Akureyri
Retur fra 4.921kr
København - Seattle
Retur fra 12.935kr
Newark - Nj - København
Retur fra 11.486kr
Se mere

Icelandair

Om Icelandair

Som navnet antyder, så holder Icelandair til på Island, hvor også selskabets hovedbase ligger – nærmere bestemt i Reykjavik. Selskabet har rødder tilbage til 1937, men fik sit nuværende navn i 1973, og i dag ligger hovedlufthavnen i byen Keflavik. Icelandair er ikke med i en decideret alliance, men hører under Icelandair Group, der også tæller et andet islandsk flyselskab ved navn Air Iceland Connect. Derudover har man indgået partnerskaber med SAS, Finnair, Aeroflot og JetBlue Airways.

For tiden består selskabets flåde af 30 Icelandair-fly, som forbinder Europa og Nordamerika med Island som midtpunkt. Dermed er der 44 byer at vælge imellem på rutekortet, hvad enten det er Chicago, Amsterdam, Barcelona, Glasgow, London, New York eller Paris, Oslo, Toronto, Helsinki eller masser af andre spændende destinationer.

Online check-in

Der er ofte lange køer i lufthavnen, men de kan til dels undgås, ved at man foretager online check-in på forhånd. Det kan lade sig gøre på rejser med Icelandair, hvor der åbnes op for muligheden 36 timer inden afgang, og der lukkes igen 1 time før afrejse. De 36 timer gælder dog kun på rejser til og fra Europa og Canada, mens det til USA er muligt 24 timer før, flyet letter.

Det kræver blot en pc, tablet eller smartphone samt en internetforbindelse for at gennemføre online check-in. For nuværende er det dog kun muligt at anvende mobiltelefonen fra udvalgte byer i USA, og man skal stadig hente sit boardingkort ved skranken i lufthavnen. Når man foretager online check-in, så er det blot at indtaste bookingnummer samt efternavn, hvilket er nemt og bekvemt.

Håndbagage regler

Når først man har booket billige Icelandair-flybilletter, så kan man begynde at overveje, hvor meget man skal have med på turen. Hos dette islandske selskab kan alle passagerer gratis medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 10 kg, når man flyver på Economy Class. Flyver man på Economy Comfort eller Saga Class, så må man medbringe 2 stk. håndbagage på maks. 10 kg hver især.

Udover den tilladte mængde af håndbagage, så tillader Icelandair, at enhver rejsende må medtage yderligere 1 stk. lille bagage i form af en håndtaske, en pc-taske, en kamerataske eller lignende. Uanset klasse og billettype, så må håndbagagen maks. måle 55 x 40 x 20 cm eller 115 cm alt i alt.

Check in bagage

På samme måde som med håndbagagen, så er det også billettypen, der er afgørende for mængden af den medbragte bagage til check-in. Rejser på Economy Class tillader 1 stk. bagage på maks. 23 kg til check-in, mens Economy Comfort tillader 2 stk. bagage på maks. 23 kg hver især. Rejser man på Saga Class, så må man medbringe 2 tasker på maks. 32 kg hver især. Uanset klasse, så må hver taske maks. måle 158 cm alt i alt.

Har man brug for at medbringe ekstra bagage, så kan det tilkøbes, hvor priserne afhænger af destinationen. En ekstra kuffert på maks. 23 kg fra Europa til USA koster eksempelvis ca. 650 DKK. En cykel koster omkring 800 DKK at medbringe til check-in, mens dykkerudstyr koster ca. 400 DKK. Medbringer man golfudstyr, så må det tælle med som check-in bagage uden gebyr, hvis man overholder de maksimale mål og kilo.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Icelandair
  • IATA-kode: FI
  • Grundlagt i: 1937
  • Hovedkvarter: Reykjavik, Island
  • Hjemmeside: icelandair.dk

Book en Icelandair-billet hos Travellink og vælg mellem Island, Nordamerika og Europa!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere