Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Book fly hos Iran Air med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Iran Air

Om Iran Air

Iran Air har – som navnet ganske tydeligt antyder – base i netop Iran, hvor hovedkontoret ligger i Teheran. Det har rødder helt tilbage til 1944, hvor det blev grundlagt under navnet Iranian Airways. Selskabet har også fokus på flere andre byer, som eksempelvis Mashhad, Shiraz og Tabriz. Iran Air er ikke medlem af en decideret alliance, men det har indgået partnerskaber med selskaber som Turkish Airlines, Aeroflot, Lufthansa og Austrian Airlines.

Man kommer godt afsted, når man rejser med dette iranske flyselskab, der ejer en flåde på mere end 30 Iran Air-fly. Derudover har man mere end 100 fly i ordre, så der flyves også ud til mange forskellige destinationer i fremtiden. Nu og her kan man booke billetter til byer som Doha, Kuala Lumpur, Beijing, Beirut, Amsterdam, Paris, Rom, London og mange andre steder.

Online check-in

For tiden er det ikke muligt at foretage online check-in, når man rejser med Iran Air, og derfor er det nødvendigt at henvende sig i en af skrankerne i lufthavnen, hvor man skal medbringe pas samt en kopi af bookingbekræftelsen. Derefter vil personalet printe boardingkort ud, så man kan gå videre til sikkerhedskontrol.

Hos Iran Air råder man rejsende på internationale ture til at møde op i lufthavnen mindst 3 timer inden afgang. Hvis man flyver indenrigs i Iran, så skal man møde op minimum 90 minutter før flyet letter. Selskabet har desuden planer om at tilbyde online check-in i fremtiden.

Håndbagage regler

Kan du heller ikke undvære håndbagage i kabinen, så fortvivl ikke, for rejser med Iran Air tillader alle passagerer at medbringe 1 stk. håndbagage. Flyver man på Economy Class, så må man medbringe maks. 5 kg, mens rejser på Business Class tillader 7 kg håndbagage. Den medbragte taske må desuden maks. måle 56 x 45 x 25 cm.

Dette iranske flyselskab har forståelse for, at man udover håndbagagen ofte har brug for at medbringe yderligere ting og sager. Derfor tillader man alle passagerer at medbringe ting som læsestof, en paraply, ekstra tæppe, pc-taske og lignende genstande.

Check in bagage

Når de billige Iran Air-flybilletter er bestilt, så kan man endelig begynde at overveje, hvad man skal have med på rejsen. Selskabet har delt deres check-in bagagepolitik op i billettyper, hvor man på Economy Class må medbringe 30 kg, mens man på Business Class må medbringe 40 kg. Uanset klasse, så må den medbragte taske maks. måle 158 cm alt i alt.

Hvis man er uheldig at have overvægt med i bagagen, så koster det et gebyr, der afhænger af destinationen. Sportsudstyr må gerne medbringes til check-in, hvis det kan være i en kuffert, som overholder selskabets bagageregler. Har man behov for at medbringe en rullestol, krykker eller lignende hjælpemidler, så er det gratis på rejser med Iran Air.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Iran Air
  • IATA-kode: IR
  • Grundlagt i: 1944
  • Hovedkvarter: Teheran, Iran
  • Hjemmeside: iranair.com

Selvforkælelse med Iran Air-flybilletter fra Travellink gør livet sjovere og mere indholdsrigt!

Andre populære flyselskaber

Iran Air flyreiser
Iran Air flyg