Har du brug for hjælp?

Få eksklusive tilbud: 35 15 82 12

Book fly hos Iraqi Airways med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Iraqi Airways

Om Iraqi Airways

Iraqi Airways er det ældste flyselskab i Mellemøsten, da det blev grundlagt helt tilbage i 1945. Som navnet antyder, så har det base i Irak, hvor hovedlufthavnen ligger i Bagdad. Det har også fokus på andre byer i form af Basra, Najaf og Erbil. Man er ikke medlem af nogen decideret alliance, men man er med i Arab Air Carriers Organization, der også tæller selskaber som Emirates, Gulf Air, Kuwait Airways og flere andre. Derudover er man også partner med Turkish Airlines og Jet Airways.

Dette irakiske selskab flyver i både Europa, Asien og Mellemøsten, og med over 30 Iraqi Airways-fly er der nok af destinationer at vælge imellem. Det er lige fra Berlin, London eller Wien til Beijing, Istanbul, Stockholm, Mumbai og mange andre lokationer.

Online check-in

Når man rejser med Iraqi Airways, er det ikke muligt at foretage check-in online. Selskabet tilbyder endnu ikke denne løsning, men det er noget man overvejer for fremtiden. Derfor skal man på klassisk vis møde op i lufthavnen mindst 3 timer før tid på internationale ruter samt minimum 2 timer før afgang på indenrigsture.

Når man møder op i lufthavnen, skal man medbringe pas og flybillet til en af skrankerne, hvorefter man får udleveret boardingkort. Hvis man har check-in bagage med, så skal det afleveres samme sted, og derefter er det tid til at søge mod sikkerhedskontrollen, så man kan lukkes ind i boardingområdet nær de forskellige gates.

Håndbagage regler

Det er altid vigtigt at have styr på reglerne om håndbagage, for de svinger fra selskab til selskab. Hos Iraqi Airways tillader man alle passagerer at medbringe 1 stk. håndbagage ombord i kabinen. Denne medbragte taske må maks. veje 10 kg, og derudover må den ikke overstige følgende mål: 43 x 28 x 23 cm.

Ikke nok med at selskabet tillader håndbagage, alle rejsende må også medbringe yderligere 1 stk. mindre bagage. Det kan være en lille håndtaske, en paraply, en kamerataske eller lignende genstand. Man skal huske at overholde bagagereglerne, for ellers vil håndbagagen blive sendt med i lastrummet.

Check in bagage

Efter man har booket billige Iraqi Airways-flybilletter, skal man i gang med at forberede til turen. Der skal måske shoppes nyt badetøj og andre ting, men man skal have bagagereglerne i baghovedet undervejs. Hos dette irakiske selskab er det nemlig billettypen, der afgør den tilladte mængde af check-in bagage.

Iraqi Airways tilbyder to typer af flybilletter og dermed klasser. På Economy Class må man medbringe 30 kg bagage til check-in, mens man på Business Class må medtage 40 kg check-in bagage. Hvis man har brug for mere bagage, så kan det tilkøbes i lufthavnen på samme måde som eventuel overvægt også kan betales der.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Iraqi Airways
  • IATA-kode: IA
  • Grundlagt i: 1945
  • Hovedkvarter: Bagdad, Irak
  • Hjemmeside: iraqiairways.com.iq

Hos Travellink kan du booke billige Iraqi Airways-flybilletter til flere kontinenter!

Andre populære flyselskaber