Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Iberia med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Iberia flytilbud

København - Madrid
Retur fra 1.906kr
Madrid - København
Retur fra 1.481kr
København - Lissabon
Retur fra 4.669kr
København - Sevilla
Retur fra 4.997kr
København - Lanzarote
Retur fra 8.091kr
Hamborg - Madrid
Retur fra 2.650kr
Se mere

Iberia

Om Iberia

Spanske Iberia blev stiftet tilbage i 1927, og hovedbasen er op til i dag stadig Madrid, men man har også et særligt fokus på lufthavnen i Barcelona. I 2010 fusionerede selskabet med British Airways, men begge selskaber kører videre under hver deres navn og logo. De er desuden ejet af International Airlines Group (IAG), der blev skabt efter fusionen. Andre selskaber under samme koncern tæller også Aer Lingus og Vueling.

Med en flåde på 135 Iberia-fly bringer dette internationale selskab rejsende ud til mere end 127 destinationer, hvad enten det er Athen, Budapest, London, Prag, Rom, Paris eller Miami, New York, Buenos Aires, Lima, Casablanca eller mange andre steder. Iberia er desuden et af de grundlæggende medlemmer af alliancen oneworld, hvor man også finder selskaber som American Airlines, airberlin, Qatar Airways, Finnair, Japan Airlines og flere andre.

Online check-in

Der er flere skridt at afslutte, inden en rejse med Iberia for alvor begynder. Man kan blandt andet spare tid ved at fortage online check-in, der åbner 24 timer før afgang og lukker igen 1 time inden afrejse. Man skal dog være opmærksom på, at det ikke er muligt at foretage et check-in online til alle destinationer.

Når man ønsker at tjekke ind online, så kan det gøres fra en browser på en pc, hvorefter man kan printe boardingkort ud. Det er også muligt at klare det fra en gadget, hvor det er lettest at downloade selskabets app. Når bookingnummer og efternavn er indtastet, så klikker man check-in, hvorefter boardingkortet modtages som en PDF-fil, en QR-kode, via e-mail eller SMS.

Håndbagage regler

De færreste kan takke nej til billige Iberia-flybilletter, da det betyder en rejse til overkommelige priser. Når billetten er i hus, så skal man til at overveje bagagemængde og taskestørrelse. Alle passagerer må medbringe 1 stk. håndbagage i kabinen, og denne medbragte taske må maks. veje 10 kg samt have følgende maks. mål: 56 x 45 x 25 cm.

Udover selve håndbagagen, så tillader Iberia, at enhver passager må medbringe 1 stk. ekstra bagage ombord i flyet. Det skal dog være en lille taske i form af en pc-taske, en håndtaske, en kamerataske eller lignende genstande. Overholdes bagagereglerne ikke, så risikerer man, at håndbagagen skal transporteres som check-in bagage.

Check in bagage

Det er ens billettype, der afgør den samlede bagagemængde, når man har tasker med til check-in. På en Economy Basic er der ingen check-in bagage inkluderet i prisen, men det kan tilkøbes. Rejser man på Economy Optimal eller Flexible, så er det tilladt at tage 1 stk. check-in bagage med, mens Business Flexible tillader 2 stk. bagage til check-in.

Uanset klasse og billettype, så må hver taske til check-in veje maks. 23 kg, og taskens mål må maks. være 158 cm alt i alt. Har man behov for at medbringe sportsudstyr på rejser med Iberia, så må det være i en af taskerne til check-in, hvis vægt og mål ikke overstiger det tilladte. Dette gælder dog kun på rejser til USA, Asien og Sydafrika, mens det på korte og mellemlange distancer koster ca. 560 DKK at medbringe sportsudstyr.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Iberia
  • IATA-kode: IB
  • Grundlagt i: 1927
  • Hovedkvarter: Madrid, Spanien
  • Hjemmeside: iberia.com/dk/?language=en

Hundredvis af destinationer venter på dig med en Iberia-billet her fra Travellink!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere