Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Iberia med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Iberia flytilbud

Book nu, før det er for sent.

København Madrid
21 okt. CPH - MAD
25 okt. MAD - CPH
2181kr
Pris pr. passager
Madrid København
20 okt. MAD - CPH
22 okt. CPH - MAD
1863kr
Pris pr. passager
København Lanzarote
13 okt. CPH - ACE
21 okt. ACE - CPH
5053kr
Pris pr. passager
København Miami
15 okt. CPH - MIA
22 okt. MIA - CPH
25956kr
Pris pr. passager
København Las Palmas
14 okt. CPH - LPA
18 okt. LPA - CPH
4754kr
Pris pr. passager
København Santiago de Compostela
12 okt. CPH - SCQ
16 okt. SCQ - CPH
5705kr
Pris pr. passager

Bedste Iberia flytilbud

Book nu, før det er for sent.

MAD
21 okt. - 25 okt.
København Madrid
kr2181
Pris pr. passager
CPH
20 okt. - 22 okt.
Madrid København
kr1863
Pris pr. passager
ACE
13 okt. - 21 okt.
København Lanzarote
kr5053
Pris pr. passager
MIA
15 okt. - 22 okt.
København Miami
kr25956
Pris pr. passager
LPA
14 okt. - 18 okt.
København Las Palmas
kr4754
Pris pr. passager
SCQ
12 okt. - 16 okt.
København Santiago de Compostela
kr5705
Pris pr. passager

Iberia

Om Iberia

Spanske Iberia blev stiftet tilbage i 1927, og hovedbasen er op til i dag stadig Madrid, men man har også et særligt fokus på lufthavnen i Barcelona. I 2010 fusionerede selskabet med British Airways, men begge selskaber kører videre under hver deres navn og logo. De er desuden ejet af International Airlines Group (IAG), der blev skabt efter fusionen. Andre selskaber under samme koncern tæller også Aer Lingus og Vueling.

Med en flåde på 135 Iberia-fly bringer dette internationale selskab rejsende ud til mere end 127 destinationer, hvad enten det er Athen, Budapest, London, Prag, Rom, Paris eller Miami, New York, Buenos Aires, Lima, Casablanca eller mange andre steder. Iberia er desuden et af de grundlæggende medlemmer af alliancen oneworld, hvor man også finder selskaber som American Airlines, airberlin, Qatar Airways, Finnair, Japan Airlines og flere andre.

Online check-in

Der er flere skridt at afslutte, inden en rejse med Iberia for alvor begynder. Man kan blandt andet spare tid ved at fortage online check-in, der åbner 24 timer før afgang og lukker igen 1 time inden afrejse. Man skal dog være opmærksom på, at det ikke er muligt at foretage et check-in online til alle destinationer.

Når man ønsker at tjekke ind online, så kan det gøres fra en browser på en pc, hvorefter man kan printe boardingkort ud. Det er også muligt at klare det fra en gadget, hvor det er lettest at downloade selskabets app. Når bookingnummer og efternavn er indtastet, så klikker man check-in, hvorefter boardingkortet modtages som en PDF-fil, en QR-kode, via e-mail eller SMS.

Håndbagage regler

De færreste kan takke nej til billige Iberia-flybilletter, da det betyder en rejse til overkommelige priser. Når billetten er i hus, så skal man til at overveje bagagemængde og taskestørrelse. Alle passagerer må medbringe 1 stk. håndbagage i kabinen, og denne medbragte taske må maks. veje 10 kg samt have følgende maks. mål: 56 x 45 x 25 cm.

Udover selve håndbagagen, så tillader Iberia, at enhver passager må medbringe 1 stk. ekstra bagage ombord i flyet. Det skal dog være en lille taske i form af en pc-taske, en håndtaske, en kamerataske eller lignende genstande. Overholdes bagagereglerne ikke, så risikerer man, at håndbagagen skal transporteres som check-in bagage.

Check in bagage

Det er ens billettype, der afgør den samlede bagagemængde, når man har tasker med til check-in. På en Economy Basic er der ingen check-in bagage inkluderet i prisen, men det kan tilkøbes. Rejser man på Economy Optimal eller Flexible, så er det tilladt at tage 1 stk. check-in bagage med, mens Business Flexible tillader 2 stk. bagage til check-in.

Uanset klasse og billettype, så må hver taske til check-in veje maks. 23 kg, og taskens mål må maks. være 158 cm alt i alt. Har man behov for at medbringe sportsudstyr på rejser med Iberia, så må det være i en af taskerne til check-in, hvis vægt og mål ikke overstiger det tilladte. Dette gælder dog kun på rejser til USA, Asien og Sydafrika, mens det på korte og mellemlange distancer koster ca. 560 DKK at medbringe sportsudstyr.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Iberia
  • IATA-kode: IB
  • Grundlagt i: 1927
  • Hovedkvarter: Madrid, Spanien
  • Hjemmeside: iberia.com/dk/?language=en

Hundredvis af destinationer venter på dig med en Iberia-billet her fra Travellink!