Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Czech Airlines Csa med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Czech Airlines Csa flytilbud

Book nu, før det er for sent.

Czech Airlines Csa

Om Czech Airlines Csa

Czech Airlines er et af de fem ældste flyselskaber i verden, da det blev grundlagt helt tilbage i 1923. Hovedsædet samt hovedlufthavnen er placeret i Prag, men man har også inkluderet fokusbyer som Bratislava, Karlovy Vary – også kendt som Karlsbad – samt Kosice. Czech Airlines er desuden medlem af alliancen SkyTeam sammen med andre selskaber som KLM, Delta Air Lines, Aeroflot, China Southern Airlines, Korean Air samt flere andre.

En flåde på 18 Czech Airlines-fly sender rejsende ud i verden på destinationer som New York, Barcelona, London, Seoul, Paris, Mexico City, Budapest, Beijing, Amsterdam, Chania og mange flere byer. Dette tjekkiske selskab er desuden kendt under det lidt kortere navn CSA Airlines.

Online check-in

Czech Airlines, CSA Airlines eller CSA Czech Airlines – selskabet er det samme, men både lokale og internationale rejsende benytter forskellige versioner og kaldenavne. Det ændrer dog ikke ved, at det naturligvis er muligt at foretage online check-in hos dette populære selskab, der byder på billige billetter.

Der åbnes op for online check-in 36 timer før afgang, og der lukkes igen 1 time inden afrejse, så der er god tid til at logge ind med bookingnummer og efternavn og printe boardingkort ud. En anden nem løsning er selskabets app, hvor man får et elektronisk boardingkort, som blot skal vises i lufthavnen.

Håndbagage regler

Når man har reserveret billige Czech Airlines-flybilletter, så starter forberedelsen for alvor. Man kan begynde med at finde tasken til håndbagage frem eller investere i en ny model, der må være maks. 55 x 45 x 25 cm, når man flyver med dette tjekkiske selskab. Derudover må vægten ikke overstige 8 kg.

Rejser man på Economy Lite, Plus eller Flex, så er det tilladt at medbringe 1 stk. håndbagage, mens rejser på Business Lite eller Business tillader 2 stk. håndbagage med samme dimensioner og kiloantal som ovenstående. På alle klasser undtaget Economy Lite må man desuden medtage en lille taske på maks. 3 kg med maks. målene 40 x 30 x 15 cm.

Check in bagage

Hvis man vil have check-in bagage med på et Czech Airlines-fly, så er billettypen afgørende for den tilladte mængde. På Economy Lite skal man betale for at medbringe bagage til check-in, mens Economy Plus eller Flex tillader 1 stk. taske på maks. 23 kg. Business Lite og Business tillader begge, at man medbringer 2 stk. bagage på maks. 32 kg. hver især. På rejser til og fra Seoul er der dog undtagelser.

Uanset klasse og billettype, så må hver taske til check-in ikke overstige 250 cm, når længde, bredde og højde lægges sammen. Ønsker man at medbringe ekstra bagage, så er det billigst at tilkøbe det online, hvor prisen ligger på omkring 225 DKK per taske. Der er yderligere penge at spare, hvis man betaler 36 timer inden afgang.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Czech Airlines
  • IATA-kode: OK
  • Grundlagt i: 1923
  • Hovedkvarter: Prag, Tjekkiet
  • Hjemmeside: csa.cz/dk-en/

Book en rejse med Czech Airlines via Travellink og få rejselysten styret!