Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos airBaltic med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste airBaltic flytilbud

Book nu, før det er for sent

Billund Riga
15 dec. BLL - RIX
17 dec. RIX - BLL
1824kr
Pris pr. passager
Billund Las Palmas
08 dec. BLL - LPA
21 dec. LPA - BLL
2285kr
Pris pr. passager
Billund Vilnius
19 dec. BLL - VNO
20 dec. VNO - BLL
2061kr
Pris pr. passager
København Klaipėda
11 dec. CPH - PLQ
14 dec. PLQ - CPH
1539kr
Pris pr. passager
Aalborg Las Palmas
14 dec. AAL - LPA
21 dec. LPA - AAL
1665kr
Pris pr. passager
København Vilnius
18 dec. CPH - VNO
19 dec. VNO - CPH
1469kr
Pris pr. passager

Bedste airBaltic flytilbud

Book nu, før det er for sent

RIX
15 dec. - 17 dec.
Billund Riga
kr1824
Pris pr. passager
LPA
08 dec. - 21 dec.
Billund Las Palmas
kr2285
Pris pr. passager
VNO
19 dec. - 20 dec.
Billund Vilnius
kr2061
Pris pr. passager
PLQ
11 dec. - 14 dec.
København Klaipėda
kr1539
Pris pr. passager
LPA
14 dec. - 21 dec.
Aalborg Las Palmas
kr1665
Pris pr. passager
VNO
18 dec. - 19 dec.
København Vilnius
kr1469
Pris pr. passager

airBaltic

Om airBaltic

Det var tilbage i 1995, at airBaltic blev startet med to ejere, der bestod af henholdsvis SAS og den lettiske stat. I 2009 solgte SAS dog sin andel af aktierne, så staten i Letland i dag ejer hele selskabet. Fokuslufthavnen og hovedkvarteret er placeret i Riga, men man har også Tallinn og Vilnius med som sekundære lufthavnsbyer. Selskabet er ikke med i en decideret alliance, men har partnerskab med Aeroflot, Air France, British Airways, Iberia, Brussels Airlines, Air Serbia og flere andre.

Dette lettiske flyselskab har en velsammensat og balanceret flåde med 30 airBaltic-fly, der dækker mange forskellige lande. På rutekortet kan man vælge mellem mere end 50 destinationer i Europa til byer som Venedig, Amsterdam, Stockholm, London, Berlin, Madrid, Paris, Wien, Prag, Helsinki og mange andre steder.

Online check-in

Hos airBaltic er man også med inden for den nyeste teknologi, hvilket betyder, at online check-in er muligt. Ikke nok med at det er tidsbesparende, man slipper også for et check-in-gebyr på ca. 225 DKK i lufthavnen, hvis man rejser på en Basic-billet. Man kan foretage online check-in fra 5 dage og op til 1 time før afgang, hvorefter det er nemt at læsse check-in bagage af i den såkaldte drop-off-afdeling.

Hvis man vælger at afslutte online check-in fra en computer, så skal man printe boardingpas ud hjemmefra eller ved en af selvbetjeningsautomaterne i lufthavnen. Der findes dog en endnu nemmere løsning i form af mobil check-in, der foregår fra selskabets app eller en browser, så boardingkortet blot vises fra telefonen – eventuelt som en gemt kopi, hvis man er offline i lufthavnen.

Håndbagage regler

Der er flere ting at planlægge, inden man kan rejse ud i verden. Når først man har booket billige airBaltic-flybilletter, så er næste skridt at sikre den rette bagagestørrelse. Hos dette lettiske selskab har billettypen betydning for bagagereglerne. En Economy Basic eller Premium tillader 1 stk. håndbagage, mens rejser på Business tillader 2 stk. Uanset klasse, så må hver taske maks. veje 8 kg og maks. måle 55 x 40 x 20 cm.

Udover den medbragte håndbagage, så må alle passagerer også medbringe en lille taske i kabinen. Det kan være en håndtaske, en kamerataske, en pc-taske eller lignende genstande, der maks. må være 40 x 30 x 10 cm. Overskrider man reglerne, risikerer man at skulle betale gebyr.

Check in bagage

På samme måde som med håndbagage, så er billettypen også afgørende for mængden af check-in bagage, når man rejser med airBaltic. En Economy Basic tillader ingen bagage, men det kan tilkøbes fra ca. 150 DKK – afhængigt af destinationen. Derudover må vægten maks. være 20 kg. På Economy Premium må man medbringe 1 stk. bagage til check-in på maks. 20 kg, mens man på Business Class maks. må have 2 stk. med på 20 kg. hver især.

Uanset hvilken klasse man rejser på, så må hver en taske til check-in ikke overstige følgende mål: 100 x 80 x 50 cm. Ønsker man eksempelvis at medbringe sportsudstyr, så koster det fra omkring 260 DKK på Economy Basic og Premium, mens man må bruge én af de to tasker på Business Class til sportsudstyr.

Flyselskab information

Fyld minderne op med input fra nære eller fjerne egne med en airBaltic-billet hos Travellink!