Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos airBaltic med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste airBaltic flytilbud

København - Riga
Retur fra 1.476kr
København - Tallinn
Retur fra 2.129kr
København - Tbilisi
Retur fra 2.496kr
Tallinn - København
Retur fra 2.563kr
København - Tivat
Retur fra 7.577kr
Vilnius - København
Retur fra 3.387kr
Se mere

airBaltic

Om airBaltic

Det var tilbage i 1995, at airBaltic blev startet med to ejere, der bestod af henholdsvis SAS og den lettiske stat. I 2009 solgte SAS dog sin andel af aktierne, så staten i Letland i dag ejer hele selskabet. Fokuslufthavnen og hovedkvarteret er placeret i Riga, men man har også Tallinn og Vilnius med som sekundære lufthavnsbyer. Selskabet er ikke med i en decideret alliance, men har partnerskab med Aeroflot, Air France, British Airways, Iberia, Brussels Airlines, Air Serbia og flere andre.

Dette lettiske flyselskab har en velsammensat og balanceret flåde med 30 airBaltic-fly, der dækker mange forskellige lande. På rutekortet kan man vælge mellem mere end 50 destinationer i Europa til byer som Venedig, Amsterdam, Stockholm, London, Berlin, Madrid, Paris, Wien, Prag, Helsinki og mange andre steder.

Online check-in

Hos airBaltic er man også med inden for den nyeste teknologi, hvilket betyder, at online check-in er muligt. Ikke nok med at det er tidsbesparende, man slipper også for et check-in-gebyr på ca. 225 DKK i lufthavnen, hvis man rejser på en Basic-billet. Man kan foretage online check-in fra 5 dage og op til 1 time før afgang, hvorefter det er nemt at læsse check-in bagage af i den såkaldte drop-off-afdeling.

Hvis man vælger at afslutte online check-in fra en computer, så skal man printe boardingpas ud hjemmefra eller ved en af selvbetjeningsautomaterne i lufthavnen. Der findes dog en endnu nemmere løsning i form af mobil check-in, der foregår fra selskabets app eller en browser, så boardingkortet blot vises fra telefonen – eventuelt som en gemt kopi, hvis man er offline i lufthavnen.

Håndbagage regler

Der er flere ting at planlægge, inden man kan rejse ud i verden. Når først man har booket billige airBaltic-flybilletter, så er næste skridt at sikre den rette bagagestørrelse. Hos dette lettiske selskab har billettypen betydning for bagagereglerne. En Economy Basic eller Premium tillader 1 stk. håndbagage, mens rejser på Business tillader 2 stk. Uanset klasse, så må hver taske maks. veje 8 kg og maks. måle 55 x 40 x 20 cm.

Udover den medbragte håndbagage, så må alle passagerer også medbringe en lille taske i kabinen. Det kan være en håndtaske, en kamerataske, en pc-taske eller lignende genstande, der maks. må være 40 x 30 x 10 cm. Overskrider man reglerne, risikerer man at skulle betale gebyr.

Check in bagage

På samme måde som med håndbagage, så er billettypen også afgørende for mængden af check-in bagage, når man rejser med airBaltic. En Economy Basic tillader ingen bagage, men det kan tilkøbes fra ca. 150 DKK – afhængigt af destinationen. Derudover må vægten maks. være 20 kg. På Economy Premium må man medbringe 1 stk. bagage til check-in på maks. 20 kg, mens man på Business Class maks. må have 2 stk. med på 20 kg. hver især.

Uanset hvilken klasse man rejser på, så må hver en taske til check-in ikke overstige følgende mål: 100 x 80 x 50 cm. Ønsker man eksempelvis at medbringe sportsudstyr, så koster det fra omkring 260 DKK på Economy Basic og Premium, mens man må bruge én af de to tasker på Business Class til sportsudstyr.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: airBaltic
  • IATA-kode: BT
  • Grundlagt i: 1995
  • Hovedkvarter: Riga, Letland
  • Hjemmeside: airbaltic.com/en-DK/index

Fyld minderne op med input fra nære eller fjerne egne med en airBaltic-billet hos Travellink!