Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Air Canada med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Air Canada flytilbud

København - Vancouver
Retur fra 14.430kr
København - Calgary
Retur fra 7.152kr
København - Punta Cana
Retur fra 10.901kr
San Jose - København
Retur fra 6.497kr
København - Denver
Retur fra 7.829kr
København - San Diego
Retur fra 7.497kr
Se mere

Air Canada

Om Air Canada

Dette canadiske selskab havde sin første flyvetur i 1937 med blot 2 passagerer om bord. Hovedsædet ligger i Montreal, og selskabet opererer ud fra flere hovedlufthavne i byer som Toronto, Vancouver, Calgary, Halifax og Ottawa. Selskabet er et af de grundlæggende medlemmer af Star Alliance, der betyder samarbejde med selskaber som Lufthansa, SAS, TAP Portugal, United Airlines, Thai Airways, Turkish Airlines, Air China, SWISS og mange andre.

En flåde, der tæller 365 Air Canada-fly, holder klar i alverdens lufthavne til at bringe passagerer fra A til B på et rutekort med masser af destinationer. Det er alt fra Tokyo, Dubai, New York, Lima, Rio de Janeiro, Rom, San Francisco, Mexico City, Havana til Madrid, Malaga, London, Athen og en masse andre byer.

Online check-in

Når man flyver med Air Canada, så er det muligt at foretage online check-in via en browser, hvad enten det er fra en smartphone, tablet eller pc. Der åbnes op for muligheden 24 timer inden afrejse, så man sparer tid i lufthavnen. Man skal huske at have afsluttet online check-in senest 1 time før afgang.

Det eneste, man skal bruge, for at anvende selskabets online-løsning, er et bookingnummer samt efternavn, der blot skal indtastes. Derefter har man også mulighed for at foretage ændringer, vælge sæde og mange andre ting. Vælger man at foretage check-in online fra selskabets app eller fra en browser på en smartphone, så modtager man et elektronisk boardingkort.

Håndbagage regler

Man kan næsten ikke vente – de billige Air Canada flybilletter er i hus, og den store forberedelse kan begynde! Det næste skridt er at finde den rette taske til håndbagage, for hos Air Canada tillader man 1 stk. håndbagage per passager. Tasken må maks. veje 10 kg og ikke måle mere end 55 x 40 x 23 cm.

Hos dette canadiske selskab er man så flinke, at man også tillader alle rejsende at medbringe en lille håndtaske, pc-taske, en pose med duty-free varer eller lignende genstande. Denne lille taske må maks. måle 43 x 33 x 16 cm. Overholder man ikke bagagereglerne, risikerer man, at håndbagagen bliver transporteret som check-in bagage til et ekstra gebyr.

Check in bagage

Når man har købt billige Air Canada flybilletter, så skal man til at kigge på selskabets bagageregler. Maksimal vægt og stykantal afhænger af den specifikke billettype. Rejser man på Economy Class, så må man medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg. Flyver man på Premium Economy eller Premium Rogue, så må man medtage 2 stk. bagage på maks. 23 kg hver især. Rejser man på Business Class, så er 2 stk. check-in bagage tilladt på maks. 32 kg hver især.

Uanset hvilken klasse, man rejser på, så må hver en check-in taske maks. måle 158 cm alt i alt. Ønsker man at medbringe yderligere 1 stk. bagage udover det tilladte, så koster det ca. 450 DKK, og har man overvægt, så koster det et engangsbeløb på omkring 630 DKK. Har man brug for at medbringe en rullestol eller et andet hjælpemiddel, så er det gratis hos Air Canada.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Air Canada
  • IATA-kode: AC
  • Grundlagt i: 1937
  • Hovedkvarter: Montreal, Canada
  • Hjemmeside: aircanada.com/dk/en/aco/home.html

Book en Air Canada-billet hos Travellink, og vi sender dig ud til alverdens destinationer!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere