Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Air China med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Air China flytilbud

København Bangkok
02 okt. CPH - BKK
06 okt. BKK - CPH
6507kr
København Fuzhou
02 okt. CPH - FOC
06 okt. FOC - CPH
9395kr
København Hongkong
02 okt. CPH - HKG
12 okt. HKG - CPH
5322kr
Billund Guangzhou
09 okt. BLL - CAN
12 okt. CAN - BLL
9882kr
Ho Chi Minh City København
30 sep. SGN - CPH
30 sep. CPH - SGN
27903kr
København Dalian
01 okt. CPH - DLC
05 okt. DLC - CPH
8207kr

Bedste Air China flytilbud

BKK
02 okt. - 06 okt.
København Bangkok
kr6507
FOC
02 okt. - 06 okt.
København Fuzhou
kr9395
HKG
02 okt. - 12 okt.
København Hongkong
kr5322
CAN
09 okt. - 12 okt.
Billund Guangzhou
kr9882
CPH
30 sep. - 30 sep.
Ho Chi Minh City København
kr27903
DLC
01 okt. - 05 okt.
København Dalian
kr8207

Air China

Om Air China

Air China er et kæmpe flyselskab med base i netop Kina, hvor det har hovedbase i Beijing. Derudover har man fokus på flere andre byer i form af Shanghai, Xiamen, Hangzhou og Chongqing. Tilbage i 2007 blev Air China optaget som medlem i Star Alliance, der også tæller selskaber som Turkish Airlines, United Airlines, SAS, Croatia Airlines, Lufthansa, Asiana Airlines og flere andre. Selskabet ejer desuden flere datterselskaber, som eksempelvis Shenzhen Airlines og Air Macau.

At Kina er et stort land geografisk og indbyggermæssigt kommer også til udtryk i flåden hos dette store flyselskab, der ejer mere end 620 Air China-fly. Der bydes på rejser til over 176 byer i 41 lande, så rejs til Canberra, Jakarta, Minsk, Helsinki, Beograd, Porto, Atlanta, New York og mange andre steder.

Online check-in

Det er altid hyggeligt at ose i lufthavnens butikker og nyde lidt mad og drikke inden afgang – det er den bedste opladning for de fleste rejsende. Ved at foretage online check-in på forhånd har man endnu mere tid og ro på, inden flyet letter. Hos Air China er det muligt fra 36 timer og op til 3 timer før afrejse på langt de fleste destinationer.

For at komme videre til online check-in, så skal man blot indtaste bookingnummer samt for- og efternavn. Sidder man ved en pc, så er det oplagt at printe boardingkortet ud med det samme. Er man på farten med en tablet eller smartphone, så er det blot at gemme en elektronisk kopi på selve enheden.

Håndbagage regler

Man kan ikke undvære håndbagage ombord i kabinen, da de personlige ting og dokumenter skal opbevares forsvarligt. Det er man enig i hos Air China, hvor man tillader 1 stk. håndbagage på maks. 5 kg på Economy Class, mens man på Business Class eller First Class må medtage 2 stk. håndbagage på maks. 8 kg hver især.

Hvis man rejser indenrigs i Kina, så må man på Economy- eller Business Class medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 5 kg, mens man på First Class må medtage 2 stk. på maks. 5 kg hver især. Uanset klasse, så må hver taske maks. måle 55 x 40 x 20 cm.

Check in bagage

Ligesom med reglerne for håndbagage, så er billettypen også afgørende for mængden, når det gælder check-in bagage. Rejser man på Economy Class, så må hver passager medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg. Hvis man derimod flyver på Business- eller First Class, så er det tilladt at medbringe 2 stk. check-in bagage på 32 kg hver især.

På rejser til enkelte, specifikke lande må man desuden medbringe 2 stk. check-in bagage på Economy Class, hvilket blandt andet gælder for rejser til destinationer i Japan. Uanset klasse og destination, så må hver en taske maks. måle 158 cm.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Air China
  • IATA-kode: CA
  • Grundlagt i: 1988
  • Hovedkvarter: Beijing, Kina
  • Hjemmeside: airchina.com

Billige Air China-flybilletter venter på dig hos Travellink, hvor de kan bookes nu og her!