Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Turkish Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Turkish Airlines flytilbud

København Bagdad
30 sep. CPH - BGW
06 okt. BGW - CPH
3809kr
København Konya
07 okt. CPH - KYA
11 okt. KYA - CPH
2428kr
København Kaisery
29 sep. CPH - ASR
06 okt. ASR - CPH
2861kr
København Dubai
30 sep. CPH - DXB
03 okt. DXB - CPH
4385kr
Billund Istanbul
02 okt. BLL - IST
05 okt. IST - BLL
2302kr
København Jeddah
06 okt. CPH - JED
13 okt. JED - CPH
4256kr

Bedste Turkish Airlines flytilbud

BGW
30 sep. - 06 okt.
København Bagdad
kr3809
KYA
07 okt. - 11 okt.
København Konya
kr2428
ASR
29 sep. - 06 okt.
København Kaisery
kr2861
DXB
30 sep. - 03 okt.
København Dubai
kr4385
IST
02 okt. - 05 okt.
Billund Istanbul
kr2302
JED
06 okt. - 13 okt.
København Jeddah
kr4256

Turkish Airlines

Om Turkish Airlines

Turkish Airlines er et nationalt flyselskab med base i Istanbul, hvor det også blev startet helt tilbage i 1933, hvor det gik under navnet "Devlet Hava Yollar?", der betyder statsejet flyselskab. Udover hovedlufthavnen i landets mest befolkede by, Istanbul, så holder man også til i hovedstaden Ankara. Selskabets motto "We Are Globally Yours" fremgår af de mange destinationer, som eksempelvis Sydney, Buenos Aires, Toronto, Beijing, Paris, Athen, Milano, Amsterdam, Madrid, New York og mange andre.

Med en flåde på 336 Turkish Airlines-fly samt yderligere 85 fly i ordre, så kommer man vidt omkring på de knap 300 destinationer, der er inkluderet på rutekortet. Selskabet er medlem af Star Alliance, hvilket betyder et udvidet netværk og samarbejde med selskaber som Brussels Airlines, SAS, TAP Portugal, Copa Airlines, Singapore Airlines, Aegean Airlines, Lufthansa og flere andre.

Online check-in

Dette tyrkiske selskab har afdelinger rundt omkring i verden, hvilket også dækker Skandinavien i form af Turkish Airlines Danmark. Når man skal foretage check-in, kan man dog vælge at klare tingene selv online. Der åbnes op for denne tidsbesparende løsning 24 timer før afgang, og der lukkes igen 90 minutter inden afrejse.

Det er muligt at foretage online check-in fra en pc, tablet eller smartphone, hvor man skal indtaste efternavn og bookingnummer for at komme videre. I samme ombæring kan man også foretage ændringer eller reservere sæde online, og så er det ellers blot at printe boardingkort, så der er styr på sagerne.

Håndbagage regler

Inden det er tid til at få glæde af de billige Turkish Airlines-flybilletter, så skal man lige have styr på bagagereglerne. Selskabet deler på struktureret vis håndbagagereglerne op i billettyper, hvor en rejse på Economy Class tillader 1 stk. håndbagage, mens Business Class tillader 2 stk. For begge billettyper er det gældende, at vægten ikke må overstige 8 kg per taske, og målene må maks. være 55 x 40 x 23 cm.

Det er ikke kun håndbagage, der er gratis at medtage på rejser med Turkish Airlines, for det er også muligt at medtage 1 stk. mindre, personlig bagage i form af en håndtaske, et kamera, en paraply, en pc-taske eller lignende genstande. Overholder man ikke reglerne, risikerer man, at håndbagagen bliver opbevaret i lastrummet.

Check in bagage

Hos Turkish Airlines opererer man med flere grupperinger inden for check-in bagage. Som udgangspunkt må man på Economy Class medbringe 20 kg bagage til check-in, mens Business Class giver ret til 30 kg check-in bagage, som eventuelt kan spredes over mange tasker. Husk altid at tjekke reglerne for din specifikke destination inden afgang.

Udover selve "vægt-konceptet", så arbejder man med et "styk-koncept" på nogle afgange – især hvis man flyver med nogle af selskaberne fra netværket. Det betyder, at man på Economy Class maks. må medbringe 2 stk. bagage til check-in på maks. 23 kg hver især, mens man på Business Class ligeledes må medtage 2 stk. check-in bagage, men på maks. 32 kg hver især. Ingen af taskerne må overstige 158 cm alt i alt per stk.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Turkish Airlines
  • IATA-kode: TK
  • Grundlagt i: 1933
  • Hovedkvarter: Istanbul, Tyrkiet
  • Hjemmeside: p.turkishairlines.com/en-dk/index.html

En Turkish Airlines-billet hos Travellink er lig med ren selvforkælelse!