Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Corendon Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Corendon Airlines flytilbud

Book nu, før det er for sent

Hamborg Antalya
21 dec. HAM - AYT
25 dec. AYT - HAM
2348kr
Pris pr. passager
Berlin Antalya
23 dec. BER - AYT
28 dec. AYT - BER
2366kr
Pris pr. passager

Bedste Corendon Airlines flytilbud

Book nu, før det er for sent

AYT
21 dec. - 25 dec.
Hamborg Antalya
kr2348
Pris pr. passager
AYT
23 dec. - 28 dec.
Berlin Antalya
kr2366
Pris pr. passager

Corendon Airlines

Om Corendon Airlines

Corendon Airlines er et flyselskab fra Tyrkiet, der så dagens lys tilbage i 2004, og året efter lettede det første fly fra Istanbul til Amsterdam. Hovedbasen ligger i Antalya, som også er en kendt by blandt mange danske turister. Selskabet er ikke med i nogen alliance, men det har stiftet et datterselskab ved navn Corendon Dutch Airlines med base i Holland. Derudover er det også medlem af TAL Aviation, der også tæller selskaber som airBaltic, American Airlines, Cathay Pacific, Bangkok Airways, Germania og flere andre.

Selvom dette tyrkiske selskab er et af de mindre på verdensplan, så består flåden dog af 14 Corendon Airlines-fly. Sammen med datterselskabet dækker man 45 forskellige lande, så det er muligt at besøge byer som Valencia, Alanya, Rom, Amman, Budapest, Paris, Wien, Prag og mange andre.

Online check-in

Der er spænding og glæde i luften, når man skal ud og rejse, og derfor er det rart at kunne slappe af, når man ankommer til lufthavnen. Man kan begynde med at foretage online check-in hjemmefra for at spare tid. Denne digitale mulighed åbner 48 timer inden afrejse og lukker igen 5 timer før afgang.

Når man vil foretage check-in online på en afgang med Corendon Airlines, så skal man blot logge på fra en pc eller en smartphone. Man skal så indtaste reservationsnummer, afrejsedato og flynummer, hvorefter det er muligt at printe sit boardingkort ud. Har man ingen check-in bagage med, så kan man gå direkte til sikkerhedskontrollen.

Håndbagage regler

Det er individuelt, hvor megen bagage man har med ud at rejse, men de fleste har en eller anden form for håndbagage med, hvori de personlige værdier og papirer opbevares. Hos Corendon Airlines tillader man 1 stk. håndbagage per passager, og tasken må maks. veje 7 kg samt maks. måle 55 x 35 x 25 cm.

Når man medbringer håndbagage ombord, så skal tasken placeres i overskabene i kabinen eller under sædet foran. Hvis man ikke overholder de gældende håndbagageregler hos dette tyrkiske selskab, så risikerer man, at håndbagagen sendes med som check-in bagage, hvilket også betyder ekstra gebyrer.

Check in bagage

Endelig er de billige Corendon Airlines-flybilletter i hus, og man kan begynde at tænke over bagage og oppakning. Selskabet opererer med flere forskellige billettyper, der har betydning for den medbragte bagage. På en Eco er der ingen check-in bagage inkluderet, mens en Flex-billet tillader 20 kg og en Premium maks. 30 kg.

Hvis man har behov for at medbringe sportsudstyr, så koster det et gebyr, afhængigt af udstyrets størrelse og art. Det koster ca. 225 DKK at medbringe dykkerudstyr til check-in, mens det koster omkring 375 DKK at medbringe eksempelvis en kajak. Har man overvægt med, så koster det ca. 45 DKK per kilo.

Flyselskab information

At rejse er at leve med en booket Corendon Airlines-billet hos Travellink!