Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Egyptair med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Egyptair flytilbud

Book nu, før det er for sent

København Kairo
10 dec. CPH - CAI
17 dec. CAI - CPH
2814kr
Pris pr. passager
København Entebbe
11 dec. CPH - EBB
15 dec. EBB - CPH
5948kr
Pris pr. passager
København Addis Abeba
08 dec. CPH - ADD
15 dec. ADD - CPH
4053kr
Pris pr. passager
København Nairobi
08 dec. CPH - NBO
10 dec. NBO - CPH
3364kr
Pris pr. passager
København Sharm el-Sheikh
11 dec. CPH - SSH
18 dec. SSH - CPH
2718kr
Pris pr. passager
København Dubai
08 dec. CPH - DXB
14 dec. DXB - CPH
2813kr
Pris pr. passager

Bedste Egyptair flytilbud

Book nu, før det er for sent

CAI
10 dec. - 17 dec.
København Kairo
kr2814
Pris pr. passager
EBB
11 dec. - 15 dec.
København Entebbe
kr5948
Pris pr. passager
ADD
08 dec. - 15 dec.
København Addis Abeba
kr4053
Pris pr. passager
NBO
08 dec. - 10 dec.
København Nairobi
kr3364
Pris pr. passager
SSH
11 dec. - 18 dec.
København Sharm el-Sheikh
kr2718
Pris pr. passager
DXB
08 dec. - 14 dec.
København Dubai
kr2813
Pris pr. passager

Egyptair

Om Egyptair

EGYPTAIR er det lokale flagskib i Egypten, hvor det blev stiftet i Kairo helt tilbage i 1932. I dag har selskabet også fokus på flere andre byer – primært i Egypten i form af Alexandria, Hurghada, Luxor og Sharm el-Sheikh. Siden 2008 har EGYPTAIR været medlem af alliancen Star Alliance, hvor man samarbejder med andre medlemmer som Copa Airlines, Lufthansa, SAS, United Airlines, SWISS, Thai Airways og flere andre.

Udover de forskellige partnerskaber, så ejer EGYPTAIR flere datterselskaber i form af Air Sinai samt Air Cairo, der er et lavprisselskab. En flåde på over 50 EGYPTAIR-fly sørger for, at man kan rejse ud til destinationer som Istanbul, Moskva, Sofia, Barcelona, Stockholm, Lissabon og mange andre interessante byer.

Online check-in

Der er masser af gode grunde til at gøre brug af nutidens teknologiske muligheder. Internettet gør alting hurtigere og mere bekvemt, hvilket også er tilfældet, når man foretager online check-in på forhånd. På rejser med EGYPTAIR er det muligt fra 48 timer og op til 90 minutter før afgang.

Der er flere forskellige muligheder, hvorpå man kan foretage web check-in. Sidder man foran en pc, så er det lettest at printe boardingkort ud efterfølgende. Logger man på via en smartphone, så er det også blot at indtaste bookingnummer og efternavn, hvorefter man modtager et elektronisk boardingkort.

Håndbagage regler

Det kræver altid ekstra overvejelser, inden man begynder at pakke til en rejse, for der er altid nogle bagageregler som skal overholdes. Hos EGYPTAIR er reglerne dog ret overskuelige, da selskabet tillader alle rejsende at medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 8 kg, når man rejser på Economy Class samt 2 stk. på maks. 8 kg hver især på Business- eller First Class.

Man skal yderligere huske at medbringe en taske, der overholder selskabets gældende mål, hvilket vil sige maks. 58 x 45 x 25 cm per taske. Hvis man medbringer for megen håndbagage, så risikerer man, at selskabet sender det med som check-in bagage i lastrummet.

Check in bagage

Når man ønsker at medbringe check-in bagage på rejser med EGYPTAIR, så er det ligeledes billettypen, der afgør den tilladte mængde. På Economy Class må hver passager medbringe 2 x 23 kg til check-in, mens rejsende på Business Class må medtage 2 x 32 kg. Uanset klasse, så må hver en taske maks. måle 158 alt i alt.

Hvis man har behov for at medbringe sportsudstyr på en rejse med EGYPTAIR, så må det gerne pakkes ned i bagagen til check-in, når blot det stemmer overens med de gældende maks. dimensioner. Det er muligt at medbringe ekstra bagage, når man betaler et gebyr, og er man uheldig at have overvægt med, så kan man også betale sig fra det, hvor destinationen afgør prisen.

Flyselskab information

Billige EGYPTAIR-flybilletter venter på at blive booket lige her på Travellink!