Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Egyptair med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Egyptair flytilbud

København - Kairo
Retur fra 4.673kr
København - Addis Abeba
Retur fra 6.351kr
København - Nairobi
Retur fra 6.086kr
København - Jeddah
Retur fra 6.130kr
København - Guangzhou
Retur fra 7.027kr
Se mere

Egyptair

Om Egyptair

EGYPTAIR er det lokale flagskib i Egypten, hvor det blev stiftet i Kairo helt tilbage i 1932. I dag har selskabet også fokus på flere andre byer – primært i Egypten i form af Alexandria, Hurghada, Luxor og Sharm el-Sheikh. Siden 2008 har EGYPTAIR været medlem af alliancen Star Alliance, hvor man samarbejder med andre medlemmer som Copa Airlines, Lufthansa, SAS, United Airlines, SWISS, Thai Airways og flere andre.

Udover de forskellige partnerskaber, så ejer EGYPTAIR flere datterselskaber i form af Air Sinai samt Air Cairo, der er et lavprisselskab. En flåde på over 50 EGYPTAIR-fly sørger for, at man kan rejse ud til destinationer som Istanbul, Moskva, Sofia, Barcelona, Stockholm, Lissabon og mange andre interessante byer.

Online check-in

Der er masser af gode grunde til at gøre brug af nutidens teknologiske muligheder. Internettet gør alting hurtigere og mere bekvemt, hvilket også er tilfældet, når man foretager online check-in på forhånd. På rejser med EGYPTAIR er det muligt fra 48 timer og op til 90 minutter før afgang.

Der er flere forskellige muligheder, hvorpå man kan foretage web check-in. Sidder man foran en pc, så er det lettest at printe boardingkort ud efterfølgende. Logger man på via en smartphone, så er det også blot at indtaste bookingnummer og efternavn, hvorefter man modtager et elektronisk boardingkort.

Håndbagage regler

Det kræver altid ekstra overvejelser, inden man begynder at pakke til en rejse, for der er altid nogle bagageregler som skal overholdes. Hos EGYPTAIR er reglerne dog ret overskuelige, da selskabet tillader alle rejsende at medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 8 kg, når man rejser på Economy Class samt 2 stk. på maks. 8 kg hver især på Business- eller First Class.

Man skal yderligere huske at medbringe en taske, der overholder selskabets gældende mål, hvilket vil sige maks. 58 x 45 x 25 cm per taske. Hvis man medbringer for megen håndbagage, så risikerer man, at selskabet sender det med som check-in bagage i lastrummet.

Check in bagage

Når man ønsker at medbringe check-in bagage på rejser med EGYPTAIR, så er det ligeledes billettypen, der afgør den tilladte mængde. På Economy Class må hver passager medbringe 2 x 23 kg til check-in, mens rejsende på Business Class må medtage 2 x 32 kg. Uanset klasse, så må hver en taske maks. måle 158 alt i alt.

Hvis man har behov for at medbringe sportsudstyr på en rejse med EGYPTAIR, så må det gerne pakkes ned i bagagen til check-in, når blot det stemmer overens med de gældende maks. dimensioner. Det er muligt at medbringe ekstra bagage, når man betaler et gebyr, og er man uheldig at have overvægt med, så kan man også betale sig fra det, hvor destinationen afgør prisen.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: EGYPTAIR
  • IATA-kode: MS
  • Grundlagt i: 1932
  • Hovedkvarter: Kairo, Egypten
  • Hjemmeside: egyptair.com

Billige EGYPTAIR-flybilletter venter på at blive booket lige her på Travellink!