Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Jet Airways med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Jet Airways flytilbud

Book nu, før det er for sent.

Jet Airways

Om Jet Airways

Jet Airways er et indisk flyselskab, der sendte de første fly afsted i 1993 – året efter grundlæggelsen. Det har hovedbase i Mumbai, og derudover har man fokus på byer som Amsterdam, Chennai og Delhi. Selskabet er ikke medlem af nogen alliance, men indgår i et samarbejde med airberlin, KLM, United Airlines, Alitalia, Qantas, Virgin Atlantic, Air France og flere andre.

Antallet af destinationer er afhængigt af, hvor mange fly et selskab ejer eller leaser. Hos dette indiske flyselskab ejer man en flåde på 113 Jet Airways-fly, der bringer dig ud til mere end 64 destinationer. Det er til byer som Muscat, Toronto, Singapore, London, Bangkok, Paris, Bahrain, Katmandu og mange andre spændende steder.

Online check-in

Internettet anvendes i dag til rigtig mange ting, og hos Jet Airways benytter man sig også af dets mange muligheder. Det betyder blandt andet, at man som passager kan foretage online check-in fra 48 timer og op til 12 timer før afrejse. Er man platin- eller guldmedlem, så kan man afslutte check-in helt op til 1 time inden afgang.

Når man foretager online check-in fra en browser, så skal man blot indtaste afgangslufthavn, navn samt bookingnummer, inden man ledes videre til siden, hvorfra det hele foregår. Det er naturligvis også muligt at anvende en smartphone, hvorpå man får tilsendt et elektronisk boardingkort.

Håndbagage regler

Hos Jet Airways er det tilladt at medbringe håndbagage ombord i kabinen, men der er forskellige maks. dimensioner - afhængig af billettype. På Economy Class må hver passager maks. medbringe 7 kg, mens man på Premiere og First Class må medtage maks. 10 kg håndbagage.

Uanset hvilken klasse man rejser på, så må den medbragte håndbagage maks. måle 55 x 35 x 25 cm. Derudover tillader selskabet, at alle rejsende må medbringe yderligere 1 stk. bagage i form af en lille håndtaske, et tæppe, en paraply eller lignende. Overholdes reglerne ikke, risikerer man at skulle betale et gebyr.

Check in bagage

Ligesom billettypen er afgørende for mængden af håndbagage, så er den det også, når det gælder reglerne for check-in bagage. Derudover har destinationen også en betydning. På rejser til Europa, Afrika eller USA må man som udgangspunkt medbringe 2 x 23 kg på Economy Class samt 2 x 32 kg på Premiere i Europa, men 3 x 23 kg på Premiere til og fra USA.

Uanset klasse og destination, så må hver en bagage medbragt til check-in maks. måle 158 cm alt i alt. Hvis ikke man overholder de gældende bagageregler, så skal man betale et gebyr på ca. 950 DKK pr. taske, der er for stor. Ønsker man at medbringe sportsudstyr, så må det indgå i den samlede check-in bagage, hvor man eksempelvis kan bruge den ene taske til sportsudstyr.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Jet Airways
  • IATA-kode: 9W
  • Grundlagt i: 1992
  • Hovedkvarter: Mumbai, Indien
  • Hjemmeside: jetairways.com/en/DK/Home.aspx

Billige Jet Airways-flybilletter kan bookes på Travellink, så der er ekstra råderum til andre fornøjelser på rejsen!