Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Book fly hos Aeromexico med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Aeromexico flytilbud

Hamborg - Mexico City
Hamborg - Mexico City
Retur fra 3.848kr
La Paz - Cancún
Retur fra 2.161kr
Los Angeles - Mexico City
Retur fra 1.486kr
Mexico City - Cancún
Retur fra 395kr
Se mere

Aeromexico

Om Aeromexico

Som navnet så tydeligt viser, så er Aeromexico et flyselskab fra netop Mexico, hvor det har hovedbase i Mexico City. Derudover har det også fokus på byer som Cancun, Tijuana og Guadalajara. Aeromexico er desuden med i en af de største alliancer i verden – nemlig SkyTeam, der også består af selskaber som Kenya Airways, KLM, Alitalia, Vietnam Airlines, Air France, Aeroflot og mange andre.

Skal du ud og rejse, så er Aeromexico et godt valg, da mulighederne er mange takket være selskabets omfattende rutekort. Flåden består af mere end 120 Aeromexico-fly, som sender rejsende ud til over 80 destinationer på fire kontinenter. Så flyv på eventyr til byer som Houston, Montreal, Panama, Lima, Paris, Tokyo, Dallas, New York og mange andre.

Online check-in

Man kan springe køen i lufthavnen over ved nemt og bekvemt at benytte online check-in hos Aeromexico. Det betyder, at man ikke behøver at gå til skrankerne, men blot skal aflevere check-in bagage i drop-off. Det er muligt at foretage online check-in fra 24 timer og op til 1 time før afgang.

Det kræver blot en pc, tablet eller smartphone for at logge ind med bookingreference og afrejselufthavn hos Aeromexico. Derefter er det blot at printe sit boardingpas ud, men det er også muligt ved selvbetjeningsautomaterne i lufthavnen. Anvender man en smartphone eller tablet, så kan boardingkortet gemmes direkte på telefonen.

Håndbagage regler

Det er altid rart at kunne medbringe ens personlige sager i kabinen, hvilket Aeromexico også råder til. Hos dette mexicanske selskab er det billettypen, der afgør mængden. På Economy, Classic og Flexible må man medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 10 kg, mens man på Comfort og Premier må medbringe 1 stk. på maks. 18 kg. Tasken må desuden maks. måle 115 cm i alt.

Udover selve håndbagagen så må man hos Aeromexico også medbringe yderligere to genstande, hvoraf den ene kan være en pc-taske, håndtaske eller lille rygsæk på maks. 3 kg, mens den anden kan være en paraply, kamera eller varer købt i Duty Free.

Check in bagage

Hvis man ønsker at medbringe check-in bagage, når man rejser med Aeromexico, så er det ligeledes billettypen og destinationen, der afgør den tilladte mængde. Selskabet tager udgangspunkt i Mexico, og rejser til og fra Europa tillader 1 x 23 kg på Economy, Classic eller Flexible, mens man på Premier må medbringe 2 x 32 kg.

De samme check-in bagageregler gælder også på rejser til USA eller Canada. Rejser man derimod til Asien, så må man på Economy, Classic eller Flexible medbringe 2 x 23 kg, mens man på Premier må medtage 3 x 32 kg til check-in. Hvis man har behov for at medbringe sportsudstyr, så koster det et gebyr, og prisen afhænger af, om man rejser indenrigs i Mexico eller internationalt.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Aeromexico
  • IATA-kode: AM
  • Grundlagt i: 1934
  • Hovedkvarter: Mexico City, Mexico
  • Hjemmeside: aeromexico.com/en/eu

Book billige Aeromexico-flybilletter på Travellink, og en verden af rejsemuligheder åbner sig!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere

Aeromexico flyreiser
Aeromexico flyg