Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Air Asia med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Air Asia flytilbud

Kuala Lumpur Langkawi
06 okt. KUL - LGK
08 okt. LGK - KUL
385kr
Singapore Kota Kinabalu
03 okt. SIN - BKI
07 okt. BKI - SIN
568kr
Bali Kuala Lumpur
08 okt. DPS - KUL
10 okt. KUL - DPS
1206kr
Singapore Penang
30 sep. SIN - PEN
02 okt. PEN - SIN
537kr
Colombo Kuala Lumpur
29 sep. CMB - KUL
01 okt. KUL - CMB
2031kr
Singapore Kuala Lumpur
06 okt. SIN - KUL
09 okt. KUL - SIN
669kr

Bedste Air Asia flytilbud

LGK
06 okt. - 08 okt.
Kuala Lumpur Langkawi
kr385
BKI
03 okt. - 07 okt.
Singapore Kota Kinabalu
kr568
KUL
08 okt. - 10 okt.
Bali Kuala Lumpur
kr1206
PEN
30 sep. - 02 okt.
Singapore Penang
kr537
KUL
29 sep. - 01 okt.
Colombo Kuala Lumpur
kr2031
KUL
06 okt. - 09 okt.
Singapore Kuala Lumpur
kr669

Air Asia

Om Air Asia

Malaysiske AirAsia er et lavprisselskab med base i Kuala Lumpur og rødder tilbage til 1993, men det fik sit nuværende navn i 2001. Selskabets hub ligger i samme by, men derudover har man fokus på flere andre lufthavne i byer som Kota Kinabalu, Singapore, Kuching, Senai og Langkawi. Selskabet er ikke medlem af nogen alliance, men koncernen er delt op i lande, som eksempelvis Indonesien, Thailand, Filippinerne, Indien og Japan. Derudover ejer man et datterselskab under navnet AirAsia X.

Med en omfattende flåde på mere end 80 AirAsia-fly er dette asiatiske selskab garant for et rutekort med masser af destinationer. Selskabet flyver både lokalt, regionalt og internationalt til destinationer som Hanoi, Sydney, Honolulu, Beijing, Siem Reap, New Delhi, Hong Kong, Bali, Auckland samt mange andre steder. De fleste destinationer ligger dog i Asien eller Australien.

Online check-in

Der kan være en del travlhed forbundet med en flyrejse, og derfor er det nemt, praktisk og tidsbesparende at foretage et online check-in. Der åbnes op for denne smarte løsning 14 dage før afgang, og man skal huske at afslutte senest 1 time inden afrejse. Anvender man en pc, så er det blot at indtaste bookingnummer og efternavn, hvorefter man kan printe boardingkort ud.

Hvis ikke man lige har en printer til rådighed, så kan man få tilsendt en 2D scanner-kode, som kan bruges i en af selvbetjeningsautomaterne i lufthavnen, men kan også få et link i en e-mail. En anden nem løsning er at downloade selskabets app, hvorefter man modtager et elektronisk boardingkort eller en 2D-kode, som kan udskrives, hvis man ønsker et boardingkort i papir.

Håndbagage regler

Når først man har bestilt billige AirAsia-flybilletter, så skal man til at tænke på oppakning og bagage. En af de mange fordele ved at rejse med dette sydøstasiatiske selskab er, at man må medbringe 1 stk. håndbagage gratis i kabinen. Tasken må dog ikke overstige følgende mål: 56 x 36 x 23 cm.

Ikke nok med at man må medbringe 1 stk. håndbagage i et AirAsia-fly, selskabet tillader også 1 stk. mindre bagage i form af en lille håndtaske, en pc-taske eller lignende. Denne ekstra kabinetaske må maks. være 40 x 30 x 10 cm, og tilsammen må de 2 tasker ikke veje mere end 7 kg.

Check in bagage

Hos dette populære lavprisselskab er billettypen afgørende for bagagemængden. Man opererer med 4 forskellige billettyper, hvor en Low Fare-billet ikke tillader nogen former for check-in bagage. Rejser man på Value Pack eller Premium Flex, så må man medbringe maks. 20 kg til check-in, mens Premium Flatbed tillader 1 stk. check-in bagage på maks. 40 kg.

Det er muligt at tilkøbe ekstra bagage, hvor der kan vælges mellem 15, 20, 25, 30 og 40 kg. Ekstra check-in bagage skal dog bestilles online, hvis man vil have mange kilo med, for i lufthavnen er det kun muligt at tilkøbe 15 kg ekstra. Uanset klasse og billettype, så må hver taske maks. måle 319 cm alt i alt.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: AirAsia
  • IATA-kode: AK
  • Grundlagt i: 1993
  • Hovedkvarter: Kuala Lumpur, Malaysia
  • Hjemmeside: airasia.com/en/home.page

Book din billet via Travellink og rejs til mere end 120 destinationer med AirAsia!