Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Luxair med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Luxair flytilbud

København Luxemburg
09 okt. CPH - LUX
11 okt. LUX - CPH
1197kr
Luxemburg København
05 okt. LUX - CPH
09 okt. CPH - LUX
932kr
København Burgas
28 sep. CPH - BOJ
04 okt. BOJ - CPH
2632kr
Århus Luxemburg
03 okt. AAR - LUX
05 okt. LUX - AAR
2393kr
Hamborg Luxemburg
02 okt. HAM - LUX
09 okt. LUX - HAM
1158kr

Bedste Luxair flytilbud

LUX
09 okt. - 11 okt.
København Luxemburg
kr1197
CPH
05 okt. - 09 okt.
Luxemburg København
kr932
BOJ
28 sep. - 04 okt.
København Burgas
kr2632
LUX
03 okt. - 05 okt.
Århus Luxemburg
kr2393
LUX
02 okt. - 09 okt.
Hamborg Luxemburg
kr1158

Luxair

Om Luxair

Storhertugdømmet Luxembourg har naturligvis sit eget flyselskab i form af Luxair, der blev grundlagt i 1962 med en tur fra Luxembourg by til Paris. Selskabet har i dag hovedbase i Findel Lufthavn, der ligger lige uden for hovedstaden. Man er ikke medlem af nogen alliance, men man har indgået partnerskaber med forskellige flyselskaber i form af Lufthansa, Air France, Turkish Airlines, Austrian Airlines, Alitalia og flere andre.

Hvor går rejsen hen? Ja, det må du vælge, for rutekortet hos dette luxembourgske selskab byder på masser af interessante destinationer i Europa. Flåden består af 16 Luxair-fly, der bringer dig ud til nye eller velkendte byer - som Rom, Barcelona, Stockholm, London, Nice, Prag, Berlin, Milano og flere andre steder.

Online check-in

Nutidens moderne teknologi er en fast del af luftfartsbranchen, og derfor er det naturligvis også muligt at foretage online check-in hos Luxair. Det er en tidsbesparende løsning, da man kan logge ind fra en hvilken som helst enhed op til 24 timer før afgang, inden der lukkes for muligheden igen 1 time før afrejse.

For at afslutte online check-in, så skal man først logge ind med efternavn og bookingnummer. Derefter er det muligt at printe boardingkort ud, men man kan også vente, indtil man ankommer i lufthavnen, hvor der også er selvbetjeningsautomater. Man kan desuden vælge at gemme boardingkortet elektronisk på en smartphone, så man er fri for at printe.

Håndbagage regler

Medbringer man blot håndbagage på turen, så er det blot at gå direkte til sikkerhedskontrollen, hvis man har foretaget online check-in hjemmefra. Hos Luxair må man nemlig medbringe håndbagage gratis ombord. Nærmere bestemt 1 stk. håndbagage på maks. 8 kg på Economy samt 2 stk. på maks. 8 kg hver især på Business Class.

Hvad enten man flyver på Economy eller Business, så må hver en taske maks. måle 55 x 40 x 23 cm. Udover selve håndbagagen, så er Luxair generøse og tillader yderligere 1 stk. personlig bagage i form af en lille håndtaske, pc-taske, paraply, kamerataske eller lignende.

Check in bagage

Hos Luxair anvender man styk-princippet, når det drejer sig om check-in bagage. Dermed er billettypen igen afgørende for den tilladte mængde, da rejser på Economy Class tillader 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg. Rejser på Business Class derimod tillader 2 stk. på hver 32 kg samt et sæt golfudstyr, hvis man har brug for det.

Uanset om man rejser på Economy eller Business, så er det desuden tilladt at medbringe ét barnesæde eller én klapvogn gratis. Har man derimod overvægt, så koster det ca. 375 DKK på Economy Class, og på Business Class er overvægt ikke tilladt. Har man brug for at medbringe 1 stk. ekstra check-in bagage, så koster det ca. 560 DKK uanset klasse.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Luxair
  • IATA-kode: LG
  • Grundlagt i: 1962
  • Hovedkvarter: Luxembourg by, Luxembourg
  • Hjemmeside: luxair.lu

Glæd dig selv eller en du holder af med billige Luxair-flybilletter booket hos Travellink!