Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Cathay Pacific med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Cathay Pacific flytilbud

København Hongkong
02 okt. CPH - HKG
10 okt. HKG - CPH
5536kr
København Manila
28 sep. CPH - MNL
11 okt. MNL - CPH
6683kr
Billund Manila
03 okt. BLL - MNL
11 okt. MNL - BLL
6437kr
København Mactan-Cebu
04 okt. CPH - CEB
11 okt. CEB - CPH
8365kr
Hongkong Xiamen
06 okt. HKG - XMN
10 okt. XMN - HKG
1390kr
København Hanoi
27 sep. CPH - HAN
10 okt. HAN - CPH
7691kr

Bedste Cathay Pacific flytilbud

HKG
02 okt. - 10 okt.
København Hongkong
kr5536
MNL
28 sep. - 11 okt.
København Manila
kr6683
MNL
03 okt. - 11 okt.
Billund Manila
kr6437
CEB
04 okt. - 11 okt.
København Mactan-Cebu
kr8365
XMN
06 okt. - 10 okt.
Hongkong Xiamen
kr1390
HAN
27 sep. - 10 okt.
København Hanoi
kr7691

Cathay Pacific

Om Cathay Pacific

Cathay Pacific er et populært flyselskab med base i Hong Kong, og det har endda vundet titlen som verdens bedste flyselskab flere gange. Den første tur gik fra netop Hong Kong til Manila og derefter til Shanghai. Siden grundlæggelsen af alliancen oneworld i 1999 har Cathay Pacific haft æren af at samarbejde med andre selskaber som British Airways, Iberia, Finnair, Qatar Airways, airberlin, American Airlines og flere andre.

Dette asiatiske selskab flyver især til alle de kendte og populære byer, og en ung flåde på 146 Cathay Pacific-fly dækker et omfattende rutekort. Flyv ud til spændende steder som Melbourne, Tokyo, Seoul, Rom, Phuket, Paris, New York, Dubai, Singapore samt en masse andre lokationer.

Online check-in

Rigtig mange ting foregår i dag online, hvor internettet har åbnet op for en ny verden. Den er Cathay Pacific også en del af, da selskabet tilbyder online check-in som en nem og hurtig løsning. Denne tidsbesparende mulighed kan benyttes fra 48 timer og op til 90 minutter før afgang, så man slipper for kø i lufthavnen.

En pc, tablet eller smartphone. Uanset hvordan man logger på, så er det blot at indtaste bookingnummer samt for- og efternavn, inden det er muligt at klikke videre til check-in. Derefter kan man printe boardingkort med det samme eller senere, og bruger man en mobil enhed, så modtager man et elektronisk boardingpas nemt og bekvemt.

Håndbagage regler

Når man har booket en Cathay Pacific-billet her på Travellink, så skal man være opmærksom på selskabets bagagepolitik, da billettypen afgør den tilladte mængde. På Economy eller Premium Economy må man medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 7 kg, mens man på Business Class må medbringe 10 kg og på First Class 15 kg.

Uanset klasse og billettype, så må hver en håndbagage maks. måle 56 x 36 x 23 cm. Derudover tillader Cathay Pacific, at alle passagerer må medbringe en personlig taske, der kan være alt fra en lille håndtaske, pc-taske, lille rygsæk eller lignende.

Check in bagage

Det er ikke kun i forhold til håndbagagen, at billettypen har en afgørende betydning, for det samme gælder ved check-in bagage. På Economy Class må man medbringe 30 kg bagage til check-in, mens man på Premium Economy må medtage maks. 35 kg. Rejser på Business Class tillader maks. 40 kg, mens man på flyveture på First Class må medbringe 50 kg til check-in.

Hvis man har behov for at medbringe sportsudstyr på rejser med Cathay Pacific, så må det pakkes ned som check-in bagage på de fleste ture – dog gælder der lidt andre regler på rejser til USA og New Zealand. Har man overvægt med til check-in, så skal der betales et gebyr, der afhænger af de zoner, man flyver i.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Cathay Pacific
  • IATA-kode: CX
  • Grundlagt i: 1946
  • Hovedkvarter: Cathay City, Hong Kong
  • Hjemmeside: cathaypacific.com

Billige Cathay Pacific-flybilletter tilbydes lige her på Travellink, så book nu og her!