Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Book fly hos Cathay Pacific med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Cathay Pacific

Om Cathay Pacific

Cathay Pacific er et populært flyselskab med base i Hong Kong, og det har endda vundet titlen som verdens bedste flyselskab flere gange. Den første tur gik fra netop Hong Kong til Manila og derefter til Shanghai. Siden grundlæggelsen af alliancen oneworld i 1999 har Cathay Pacific haft æren af at samarbejde med andre selskaber som British Airways, Iberia, Finnair, Qatar Airways, airberlin, American Airlines og flere andre.

Dette asiatiske selskab flyver især til alle de kendte og populære byer, og en ung flåde på 146 Cathay Pacific-fly dækker et omfattende rutekort. Flyv ud til spændende steder som Melbourne, Tokyo, Seoul, Rom, Phuket, Paris, New York, Dubai, Singapore samt en masse andre lokationer.

Online check-in

Rigtig mange ting foregår i dag online, hvor internettet har åbnet op for en ny verden. Den er Cathay Pacific også en del af, da selskabet tilbyder online check-in som en nem og hurtig løsning. Denne tidsbesparende mulighed kan benyttes fra 48 timer og op til 90 minutter før afgang, så man slipper for kø i lufthavnen.

En pc, tablet eller smartphone. Uanset hvordan man logger på, så er det blot at indtaste bookingnummer samt for- og efternavn, inden det er muligt at klikke videre til check-in. Derefter kan man printe boardingkort med det samme eller senere, og bruger man en mobil enhed, så modtager man et elektronisk boardingpas nemt og bekvemt.

Håndbagage regler

Når man har booket en Cathay Pacific-billet her på Travellink, så skal man være opmærksom på selskabets bagagepolitik, da billettypen afgør den tilladte mængde. På Economy eller Premium Economy må man medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 7 kg, mens man på Business Class må medbringe 10 kg og på First Class 15 kg.

Uanset klasse og billettype, så må hver en håndbagage maks. måle 56 x 36 x 23 cm. Derudover tillader Cathay Pacific, at alle passagerer må medbringe en personlig taske, der kan være alt fra en lille håndtaske, pc-taske, lille rygsæk eller lignende.

Check in bagage

Det er ikke kun i forhold til håndbagagen, at billettypen har en afgørende betydning, for det samme gælder ved check-in bagage. På Economy Class må man medbringe 30 kg bagage til check-in, mens man på Premium Economy må medtage maks. 35 kg. Rejser på Business Class tillader maks. 40 kg, mens man på flyveture på First Class må medbringe 50 kg til check-in.

Hvis man har behov for at medbringe sportsudstyr på rejser med Cathay Pacific, så må det pakkes ned som check-in bagage på de fleste ture – dog gælder der lidt andre regler på rejser til USA og New Zealand. Har man overvægt med til check-in, så skal der betales et gebyr, der afhænger af de zoner, man flyver i.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Cathay Pacific
  • IATA-kode: CX
  • Grundlagt i: 1946
  • Hovedkvarter: Cathay City, Hong Kong
  • Hjemmeside: cathaypacific.com

Billige Cathay Pacific-flybilletter tilbydes lige her på Travellink, så book nu og her!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere

Cathay Pacific lennot
Cathay Pacific flyreiser
Cathay Pacific flyg