Finland (€)
Norway (NOK)
Sweden (SEK)

Book fly hos Aegean Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Aegean Airlines flytilbud

København - Barcelona
København - Barcelona
Retur fra 3.017kr
København - Prag
København - Prag
Retur fra 1.284kr
København - Wien
Retur fra 2.649kr
København - Madrid
Retur fra 1.788kr
København - Lissabon
Retur fra 2.506kr
København - Athen
Retur fra 875kr

Aegean Airlines

Om Aegean Airlines

Aegean Airlines er et græsk flyselskab, der blev stiftet i 1987, men det var i 1999, at det fik sit nuværende navn. Hovedlufthavnen ligger i Athen, men man har også fokus på byer som Thessaloniki, Larnaca, Chania, Heraklion og flere andre. Selskabet er desuden medlem af Star Alliance, der tæller selskaber som Adria Airways, Brussels Airlines, Avianca, SAS, SWISS, Thai Airways, United Airlines og mange andre.

Med langt over 70 destinationer på rutekortet sørger en flåde på 61 Aegean Airlines-fly for, at der er nok af destinationer at vælge imellem. Det er lige fra Kairo, Barcelona, Amsterdam, Paris og London til Venedig, Zagreb, Rom og Singapore samt masser af andre spændende steder, og der kommer ind imellem nye til.

Online check-in

I nutidens teknologiske tidsalder hælder folk til de lette løsninger for at udnytte internettets fordele. Det er der også mulighed for, når man rejser med Aegean Airlines. Her kan man foretage online check-in fra 24 timer før og op til 30 minutter inden afgang. Fra enkelte lufthavne tilbydes denne service dog endnu ikke.

Det er muligt at anvende en pc, tablet eller smartphone, når man ønsker at afslutte online check-in. Hvis man logger på fra en smartphone med bookingnummer og efternavn, så er det muligt at gemme det elektroniske boardingkort på telefonen, så den tilsendte 2D-kode blot skal scannes inden boarding.

Håndbagage regler

Når først de billige Aegean Airlines-flybilletter er bestilt, så kan man godt begynde at glæde sig til rejsen. Næste skridt er at finde de rette tasker, der ikke overskrider selskabets bagagepolitik. Rejser man på Economy Class, så er det gratis at medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 8 kg. Flyver man derimod på Business Class, så må man også have 1 stk. med på maks. 8 kg samt 1 stk. ekstra håndbagage, der maks. må veje 5 kg.

Uanset klasse og billettype, så må den medbragte håndbagage maks. måle 56 x 45 x 25 cm. Tasken på 5 kg på Business Class må maks. måle 45 x 35 x 20 cm. Udover den tilladte mængde af håndbagage, så må alle rejsende også medbringe én personlig genstand i form af en lille håndtaske, en pc-taske eller lignende ting.

Check in bagage

Ligesom med håndbagagen, så er det også billettypen, der afgør den tilladte mængde af check-in bagage, når man flyver med Aegean Airlines. Rejser man på en Economy GoLight-billet, så er der ingen check-in bagage inkluderet i prisen, men det kan tilkøbes. Economy Flex tillader 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg, mens man på Business Class kan medbringe 2 stk. på maks. 32 kg hver især.

Hver en taske, der medbringes til check-in, må ikke overstige 158 cm alt i alt, når man lægger bredde, længde og højde sammen. Har man behov for at medbringe specialbagage i form af sportsudstyr eller lignende, så koster det ca. 375 DKK for de fleste genstande, mens større ting som eksempelvis en kajak koster omkring 750 DKK at medbringe.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Aegean Airlines
  • IATA-kode: A3
  • Grundlagt i: 1987
  • Hovedkvarter: Athen, Grækenland
  • Hjemmeside: aegeanair.com

Skal du på ferie, forretningsrejse eller andet, så book dine Aegean Airlines-billetter via Travellink!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud