Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Easyjet med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Easyjet flytilbud

København - Berlin
Retur fra 1.157kr
København - Amsterdam
Retur fra 1.437kr
København - Geneve
Retur fra 1.521kr
København - Manchester
Retur fra 1.573kr
København - Lyon
Retur fra 1.814kr

Easyjet

Om Easyjet

Man skal tilbage til marts 1995 for at finde startskuddet til britiske easyJet, der har base i London. Selskabets hovedlufthavn er Luton Airport, der er den fjerdestørste i den britiske hovedstad – ca. 46 km nord for centrum. Ønsker man at rejse på budget, så skal man blot booke billige easyJet-flybilletter hos dette andenstørste lavprisselskab i Europa.

Det er nemt at rejse med dette populære selskab, da flåden består af mere end 250 easyJet-fly, der sender turister ud til alle mulige destinationer. Hoveddestinationen er netop London, men også Berlin, Paris, Edinburgh, Milano, Venedig, Barcelona, Wien og mange andre destinationer er med på det omfattende rutekort. Hos easyJet er man ikke medlem af nogle alliancer eller har særlige aftaler med andre flyselskaber.

Online check-in

Det er nemt og bekvemt at foretage check-in online hos easyJet, og der er masser af tid til at nå det, da selskabet åbner op for muligheden 30 dage før afgang. Man skal blot huske at gøre det inden 2 timer før afrejse, da det er lukketid for online check-in. Bruger man selskabets app er det ikke nødvendigt at printe boardingkort ud, men har man det bedst med et stykke papir i hånden, så kan man naturligvis sagtens printe fra en browser på enten smartphone eller pc.

Når man bruger internettet til check-in, så skal man have sit bookingnummer parat, som skal indtastes for at komme videre til ens personlige side. Derfra har man også mulighed for at foretage ændringer samt tilkøbe diverse services, hvis det ønskes. Nogle funktioner afhænger dog af billettype.

Håndbagage regler

Alle folk, der rejser med easyJet, må som udgangspunkt maks. medbringe 1 stk. håndbagage på 56 x 45 x 25 cm. Der er ingen vægtrestriktioner, men tasken skal kunne pakkes i kabineboksen uden problemer. Har man et easyJet Plus-kort eller har man booket en FLEXI-billet, så må der yderligere medbringes en lille taske med maks. målene 45 x 36 x 20 cm.

Udover 1 stk. håndbagage, så må alle passagerer også medbringe en personlig genstand i form af en jakke, en paraply, en pose fyldt med duty-free-varer eller lignende. Hvis ikke man overholder selskabets bagageregler skal man betale et gebyr, hvor et ekstra kilo koster omkring 82 DKK.

Check in bagage

Hvis man medbringer check-in bagage på flyrejser med easyJet, så er det tilladt at tage maks. 20 kg med. Taskens mål må ikke overstige 275 cm i alt, når længde, bredde og højde lægges sammen. Det er desuden muligt at købe sig til ekstra bagage udover de 20 kg, hvor man betaler per 3 kg op til maks. 32 kg i alt. Prisen for 3 kg er omkring 74 DKK.

Ønsker man eksempelvis at medbringe sportsudstyr, så betales det efter størrelse, hvor småt udstyr, som golfkøller og snowboard koster omkring 287 DKK. Ønsker man at medbringe en større ting som en cykel, en kajak eller lignende, så koster det omkring 328 DKK. Det er i øvrigt gratis at medbringe 2 stk. specialudstyr, som eksempelvis en rullestol eller et par krykker.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: easyJet
  • IATA-kode: U2
  • Grundlagt i: 1995
  • Hovedkvarter: London, Storbritannien
  • Hjemmeside: easyjet.com/da

Flyv væk fra den daglige trummerum på en billet fra easyJet her fra Travellink!