Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Danish Air Transport med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Danish Air Transport flytilbud

Book nu, før det er for sent

København Bornholm
21 dec. CPH - RNN
24 dec. RNN - CPH
1892kr
Pris pr. passager
Aalborg København
15 dec. AAL - CPH
17 dec. CPH - AAL
904kr
Pris pr. passager
København Aalborg
14 dec. CPH - AAL
17 dec. AAL - CPH
911kr
Pris pr. passager
Aalborg Bornholm
14 dec. AAL - RNN
17 dec. RNN - AAL
2649kr
Pris pr. passager
Billund Bornholm
18 dec. BLL - RNN
24 dec. RNN - BLL
6425kr
Pris pr. passager
Århus Bornholm
12 dec. AAR - RNN
14 dec. RNN - AAR
3723kr
Pris pr. passager

Bedste Danish Air Transport flytilbud

Book nu, før det er for sent

RNN
21 dec. - 24 dec.
København Bornholm
kr1892
Pris pr. passager
CPH
15 dec. - 17 dec.
Aalborg København
kr904
Pris pr. passager
AAL
14 dec. - 17 dec.
København Aalborg
kr911
Pris pr. passager
RNN
14 dec. - 17 dec.
Aalborg Bornholm
kr2649
Pris pr. passager
RNN
18 dec. - 24 dec.
Billund Bornholm
kr6425
Pris pr. passager
RNN
12 dec. - 14 dec.
Århus Bornholm
kr3723
Pris pr. passager

Danish Air Transport

Om Danish Air Transport

Som firmanavnet direkte siger, så er dette flyselskab dansk, og det blev grundlagt i 1989 i Vamdrup, hvor flåden bestod af et enkelt Danish Air Transport-fly. I dag er den oppe på 18 maskiner i en blanding af Airbus og ATR, som tilsammen transporterer over 1 million passagerer rundt i Danmark og udlandet.

Danish Air Transport har seks danske byer med på rutekortet, der består af Billund, Esbjerg, Rønne, Aalborg, København og Karup, som i dag huser Midtjyllands Lufthavn. De internationale destinationer er placeret i Norge, hvor Oslo, Stavanger og Stord er med på listen over lokationer, man kan flyve til. Dette danske flyselskab er ikke som sådan med i en alliance, men det flyver charterture for andre selskaber ved behov.

Online check-in

Danish Air Transport check-in kan foretages online 30 timer før afgang, men Billund er dog en undtagelse, hvor der er åben for check-in 12 timer før afrejse. Man kan bruge en smartphone eller en computer, hvorefter det er nemt at printe boardingkort ud. Alt afhængig af rute, så lukker online check-in enten 30 eller 45 minutter før afgang.

Man skal vælge afrejselufthavn på selskabets hjemmeside, hvorefter man ledes videre til siden, hvorfra check-in foregår. Derefter er det blot at indtaste efternavn og reservationsnummer, inden man får adgang til at afslutte og printe. Alt efter billettype kan man i samme ombæring også bestille ekstra bagage, købe en bestemt siddeplads og flere andre ting.

Håndbagage regler

Selvom der findes flere forskellige Danish Air Transport-flytyper, så må alle rejsende maks. medbringe 1 stk. håndbagage. De sammenlagte mål på bagagen må ikke overstige 50 x 40 x 25 cm, og den samlede vægt må maks. være 8 kg. Derudover kan man tilkøbe 1 stk. ekstra håndbagage med samme mål og kiloantal til omkring 195 DKK.

Hvis man rejser med børn under 2 år hos Danish Air Transport, så er der ingen kvote for håndbagage. Det er også tilladt at medbringe en personlig genstand i form af et kamera, en frakke, en bærbar pc eller lignende. Overstiger håndbagagen de gældende regler, så skal man påregne et ekstra gebyr.

Check in bagage

Billettypen er afgørende for, hvor megen check-in bagage, man må have med, når man rejser med Danish Air Transport. Billettypen GOD tillader kun håndbagage, mens rejser på BEDRE og FLEX begge tillader en taske på maks. 23 kg samt 1 stk. håndbagage på de førnævnte 8 kg.

Hvis man ønsker at medbringe specialbagage, så medtages det kun, hvis der er plads i lastrummet. Et musikinstrument koster eksempelvis omkring 100 DKK per vej, mens en cykel eller et golfsæt koster ca. 200 DKK per vej. Det tilrådes, at man lejer en såkaldt Airshells-taske, så genstandene ikke beskadiges undervejs.

Flyselskab information

Tag på ferie med Danish Air Transport og Travellink – så turen kan nydes til fulde!