Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Etihad Airways med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Etihad Airways flytilbud

Book nu, før det er for sent

København Bangkok
16 dec. CPH - BKK
17 dec. BKK - CPH
10750kr
Pris pr. passager
København Phuket
17 dec. CPH - HKT
29 dec. HKT - CPH
9396kr
Pris pr. passager
København Abu Dhabi
24 dec. CPH - AUH
28 dec. AUH - CPH
5165kr
Pris pr. passager
København Lahore
21 dec. CPH - LHE
26 dec. LHE - CPH
10180kr
Pris pr. passager
København Male
22 dec. CPH - MLE
26 dec. MLE - CPH
9601kr
Pris pr. passager
København Islamabad
20 dec. CPH - ISB
23 dec. ISB - CPH
8804kr
Pris pr. passager

Bedste Etihad Airways flytilbud

Book nu, før det er for sent

BKK
16 dec. - 17 dec.
København Bangkok
kr10750
Pris pr. passager
HKT
17 dec. - 29 dec.
København Phuket
kr9396
Pris pr. passager
AUH
24 dec. - 28 dec.
København Abu Dhabi
kr5165
Pris pr. passager
LHE
21 dec. - 26 dec.
København Lahore
kr10180
Pris pr. passager
MLE
22 dec. - 26 dec.
København Male
kr9601
Pris pr. passager
ISB
20 dec. - 23 dec.
København Islamabad
kr8804
Pris pr. passager

Etihad Airways

Om Etihad Airways

Etihad Airways er et ret nyt flyselskab med start i 2003, og det har allerede opnået at få 5 stjerner hos det anerkendte Skytrax, der er et analyseinstitut inden for luftfartsbranchen. Dette arabiske selskab har hovedsæde i Abu Dhabi i de Forenede Arabiske Emirater og er ikke medlem af nogen alliance. Man har dog indgået forskellige samarbejdsaftaler med selskaber som Aer Lingus, Aegean Airlines, airBaltic, Air France, Lufthansa, KLM og flere andre.

Det er nemt at komme ud og rejse med dette populære og prisvindende flyselskab, da flåden består af 123 Etihad Airways-fly, og man har yderligere 62 maskiner i ordre. Man byder på flere end 110 destinationer som Teheran, Perth, Beijing, Manila, Johannesburg, Dubai samt mange andre.

Online check-in

Man kan hurtig ende i en kø, når man ankommer i lufthavnen, hvor alle folk har travlt med at nå til boardingområdet. Derfor kan man spare tid ved at foretage online check-in på forhånd, hvilket er muligt fra 48 timer og op til 1 time før afgang. Det er blot at logge ind fra en pc med bookingnummer og efternavn.

Når man er færdig med online check-in, skal man huske at printe sit boardingkort. Det behøver man til gengæld ikke, hvis man anvender en smartphone, hvor man får tilsendt en 2D-kode, der scannes i sikkerhedskontrollen og inden boarding.

Håndbagage regler

Man kan ikke undvære håndbagage, når man skal ud og rejse, for det er der, man opbevarer alle de personlige ting, man skal bruge under rejsen. Hos Etihad Airways må man medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 7 kg, når man rejser på Economy Class. Rejser man derimod på Business eller First Class, så må man medbringe 2 stk. håndbagage på maks. 12 kg tilsammen. Hver en taske må maks. måle 50 x 40 x 25 cm.

Hvis man har børn med ombord, så må hvert barn medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 5 kg. Derudover må alle passagerer medtage 1 stk. ekstra, personlig bagage i form af en lille håndtaske, en paraply, en kamerataske eller lignende, som maks. må veje 5 kg.

Check in bagage

Hos Etihad Airways er det billettypen, der afgør den tilladte bagagemængde. Det betyder, at man på Economy Class må medbringe 2 stk. bagage til check-in på maks. 23 kg per taske. Rejser på Business Class og First Class tillader derimod 2 x 32 kg check-in bagage. På rejser i Mellemøsten er det ikke styk-princippet, men vægt-princippet, der gælder, hvilket tillader 30 kg på Economy, 40 kg på Business og 50 kg på First Class.

Hvis man har brug for at medbringe sportsudstyr ombord på flyet, så tillader Etihad Airways, at det gerne må medtages til check-in, så længe man overholder de gældende maks. mål og vægt. Det er også muligt at medbringe ekstra bagage, hvor prisen afhænger af specifikke zoner, og en ekstra taske må maks. veje 32 kg.

Flyselskab information

Nyd godt af billige flybilletter fra Etihad Airways hos Travellink til en valgfri destination, der passer dig!