Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Pegasus Airlines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Pegasus Airlines flytilbud

København - Antalya
Retur fra 1.825kr
Billund - Antalya
Retur fra 2.675kr
Antalya - København
Retur fra 1.720kr
Antalya - Billund
Retur fra 2.037kr
København - Beirut
Retur fra 3.254kr
Hamborg - Antalya
Retur fra 2.130kr
Se mere

Pegasus Airlines

Om Pegasus Airlines

Pegasus er et flyselskab med base i Istanbul i Tyrkiet, hvorfra man foretog den første flyvning tilbage i 1990. Derudover har man fokus på yderligere tyrkiske byer som Adana, Antalya og Izmir, hvorfra man foretager både indenrigs- og internationale flyvninger. Dette tyrkiske selskab er ikke medlem af nogen alliance, men man ejer et datterselskab kaldet iZair, og derudover har man indgået samarbejder med KLM og flynas.

Der er masser af flyselskaber at vælge imellem her på Travellink, og Pegasus er et af dem, der sender dig ud til destinationer over hele verden. Flåden består nemlig af mere end 70 Pegasus-fly, der tager dig til steder som London, Wien, Moskva, Alanya, Rom, Beirut, Tel Aviv, Hurghada og masser af andre destinationer.

Online check-in

Det kan med god grund svare sig at være klar på tasterne, inden man skal ud og rejse. Hos Pegasus er det nemlig muligt at foretage online check-in op til 72 timer før afgang på både indenrigsture i Tyrkiet samt på internationale ruter. Man skal blot huske at afslutte 45 minutter inden afrejse, da det er lukketiden for online check-in.

Det er nemt og bekvemt at foretage et online check-in, da man blot skal bruge en pc med internetforbindelse, hvorefter man indtaster bookingnummer og efternavn. Det er naturligvis også muligt at anvende en smartphone eller downloade selskabets app, hvorfra man kan modtage et elektronisk boardingkort.

Håndbagage regler

Når man først har booket billige Pegasus-flybilletter, så kan nedtællingen begynde. Først skal man finde ud af de forskellige bagageregler, og hos dette tyrkiske selskab tillader man alle passagerer at medbringe 1 stk. håndbagage på maks. 8 kg. Den medbragte taske må desuden maks. måle 55 x 40 x 20 cm.

Udover selve håndbagagen, så må alle rejsende yderligere medbringe 1 stk. personlig bagage, der kan være alt fra en lille håndtaske eller paraply til en pc-taske, babymad, bøger eller lignende ting. Overholder man ikke selskabets bagagepolitik, risikerer man, at håndbagagen transporteres som check-in bagage.

Check in bagage

Hos Pegasus er det billettypen samt destinationen, der afgør den tilladte mængde af check-in bagage. Hvis man rejser inden for Tyrkiet, så må man medbringe 15 kg på en Essentials eller en Business Flex, mens rejser på Advantage tillader 20 kg. Flyver man internationalt, så er det tilladt at medbringe 20 kg på alle tre billettyper.

Det er muligt at tilkøbe ekstra bagage, og prisen er billigst, jo tidligere man bestiller det. Har man brug for at medbringe sportsudstyr, så gælder der forskellige priser afhængigt af genstandenes art og størrelse. Det koster eksempelvis omkring 280 DKK at medbringe en cykel.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Pegasus Airlines
  • IATA-kode: PC
  • Grundlagt i: 1990
  • Hovedkvarter: Istanbul, Tyrkiet
  • Hjemmeside: flypgs.com/da

Her på Travellink kan du booke billige Pegasus-flybilletter til både lokale, regionale eller internationale rejser!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere