Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos British Airways med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste British Airways flytilbud

Book nu, før det er for sent.

København Los Angeles
11 okt. CPH - LAX
22 okt. LAX - CPH
4528kr
Pris pr. passager
Billund Gøteborg
11 okt. BLL - GOT
13 okt. GOT - BLL
2472kr
Pris pr. passager
København Boston
14 okt. CPH - BOS
23 okt. BOS - CPH
31025kr
Pris pr. passager
København San Francisco
11 okt. CPH - SFO
19 okt. SFO - CPH
3956kr
Pris pr. passager
København Las Vegas
17 okt. CPH - LAS
21 okt. LAS - CPH
5869kr
Pris pr. passager
København Glasgow
23 okt. CPH - GLA
25 okt. GLA - CPH
1957kr
Pris pr. passager

Bedste British Airways flytilbud

Book nu, før det er for sent.

LAX
11 okt. - 22 okt.
København Los Angeles
kr4528
Pris pr. passager
GOT
11 okt. - 13 okt.
Billund Gøteborg
kr2472
Pris pr. passager
BOS
14 okt. - 23 okt.
København Boston
kr31025
Pris pr. passager
SFO
11 okt. - 19 okt.
København San Francisco
kr3956
Pris pr. passager
LAS
17 okt. - 21 okt.
København Las Vegas
kr5869
Pris pr. passager
GLA
23 okt. - 25 okt.
København Glasgow
kr1957
Pris pr. passager

British Airways

Om British Airways

British Airways er - som navnet også antyder – et flyselskab fra Storbritannien, hvor det har hovedbase i London. Den første flyvetur gik fra netop den britiske hovedstad til Paris, og i dag er selskabet en del af IAG, der også ejer Iberia, Vueling og Aer Lingus. Derudover er man medlem af alliancen oneworld sammen med selskaber som Finnair, Japan Airlines, Qantas, SriLankan Airlines, Cathay Pacific og flere andre.

Dette britiske selskab har afdelinger i flere lande verden over, hvilket British Airways Danmark også er et godt eksempel på. Med en flåde på 290 British Airways-fly har man maskiner nok til at dække det meste af kloden til destinationer som Sydney, Rio De Janeiro, Caracas, Miami, Ibiza, Mauritius og masser af andre steder.

Online check-in

De fleste folk har adgang til internet fra en pc eller smartphone, og hvorfor ikke udnytte nutidens digitale muligheder. Det kan man gøre ved at foretage online check-in på rejser med British Airways, så man sparer tid i lufthavnen. Det kan gøres 24 timer før afrejse og skal være afsluttet senest 1 time inden afgang.

Bookingnummer og efternavn – det er alt, der skal indtastes, for at kunne foretage et online check-in. Samme sted er det også muligt at vælge sæde samt foretage ændringer. Sidder man ved en pc, så kan man printe boardingkort ud med det samme, mens man fra en mobil enhed modtager en elektronisk version, der skal vises i sikkerhedskontrollen og ved gaten.

Håndbagage regler

Rigtig mange rejsende drager nytte af de fordelagtige håndbagageregler hos British Airways. Selskabet tillader nemlig, at alle rejsende må medbringe 1 stk. håndbagage på hele 23 kg og følgende maks. mål: 56 x 45 x 25 cm. Derudover må man medbringe yderligere 1 stk. håndtaske, pc-taske eller lignende på maks. 23 kg med maks. dimensionerne 40 x 30 x 15 cm.

På rejser til og fra Brasilien gælder der nogle lidt andre regler – der må håndtasken eller pc-tasken nemlig måle 45 x 36 x 20 cm. For børn under 2 år gælder præcis de samme regler, og overholder man ikke selskabets bagagepolitik, vil der blive opkrævet et gebyr.

Check in bagage

Reglerne om check-in bagage hos British Airways er skruet sådan sammen, at billettypen afgør den tilladte bagagemængde. Rejser man på Economy Class, så er det tilladt at medtage 1 taske på maks. 23 kg, mens man på Premium Economy må medbringe maks. 2 x 23 kg. Flyver man på Business Class, så må man tage 2 x 32 kg med til check-in, mens First Class tillader 3 x 32 kg.

Når man rejser på Economy Class, så har destinationen også en betydning, men de ovennævnte maks. antal er generelt gældende. Rejser man på Premium Economy til eller fra Brasilien, så må man i øvrigt have noget mere check-in bagage med. Uanset klasse, så må hver en taske maks. måle 90 x 75 x 43 cm.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: British Airways
  • IATA-kode: BA
  • Grundlagt i: 1919
  • Hovedkvarter: London, Storbritannien
  • Hjemmeside: britishairways.com

Billige British Airways-flybilletter tager dig på sightseeing i verden, så book hos Travellink og mærk glæden!