Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Adria Airways med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Adria Airways

Om Adria Airways

Vi skal tilbage til året 1961, for at finde startskuddet til Adria Airways. Selskabet er fra Slovenien, hvor det holder til i byen Ljubljana. Udover landets hovedstad, så har det også baser i byer som Tirana og Pristina. I år 2004 blev Adria Airways medlem af alliancen Star Alliance, hvor man også finder andre selskaber i form af United Airlines, SAS, Lufthansa, SWISS, Egypt Air, All Nippon Airways og flere andre.

Flåden hos dette slovenske selskab består for tiden af 12 Adria Airways-fly, der bringer rejselystne folk ud til en lang række europæiske destinationer. Vælg blandt Skopje, Sarajevo, Prag, Bruxelles, Paris, Amsterdam, Manchester, Warszawa samt flere andre spændende byer.

Online check-in

Det er de færreste rejsende, der bryder sig om at stå i kø, inden man skal ud og rejse. Med nutidens teknologiske muligheder er det heldigvis muligt at skære ventetiden ned takket være online check-in på forhånd. Hos Adria Airways er det muligt fra 24 timer og op til 1 time før afgang.

Man skal blot bruge en pc samt en internetforbindelse for at foretage online check-in. Derefter er det bare at indtaste bookingnummer og efternavn, inden man kan afslutte og glæde sig til rejsen. Anvender man en smartphone, så behøver man ikke at printe boardingpas ud.

Håndbagage regler

Der er flere vigtige ting at få styr på, inden man kan læne sig tilbage i flysædet, og en af dem er reglerne om håndbagage. Hos Adria Airways er det billettypen, der afgør mængden. På Basic, Classic og Flexible må man medbringe maks. 8 kg i kabinen, mens man på Business må medtage 2 x 8 kg.

Udover selve håndbagagen, så må alle rejsende også medbringe 1 stk. mindre bagage ombord i kabinen. Det kan være i form af en lille håndtaske, kamera, pc-taske og lignende genstande. Overholder man ikke selskabets regler, risikerer man ekstra gebyrer samt en håndbagage, der ryger med i lastrummet.

Check in bagage

Der er flere forskellige tal at holde styr på, når man medbringer check-in bagage hos Adria Airways. Selskabet opererer nemlig både med maks. mål og kilo samt specifikke klasser og billettyper. På en Basic-billet er ingen check-in bagage tilladt. Rejser man derimod på Classic eller Flexible, så må man medbringe 1 stk. check-in bagage på maks. 23 kg i en taske på maks. 158 cm.

Rejser man på Business Class, så er det tilladt at medbringe 2 x 32 kg med en maks. størrelse på 158 cm hver især. Hvis man har behov for at medbringe sportsudstyr, når man rejser med Adria Airways, så er det muligt mod betaling. Selskabet har delt denne type af specialbagage ind i tre grupper: en mindre taske på maks. 15 kg, en mellemstørrelse på 15 til 32 kg eller en stor taske på 32 til 45 kg.

Flyselskab information

Slå til nu og book billige Adria Airways-flybilletter på Travellink, hvor mulighederne er utallige!