Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Nok Air med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Nok Air flytilbud

Nok Air

Om Nok Air

Nok Air er et lavprisselskab, der blev grundlagt i Thailand tilbage i 2004, og som primært opererer indenrigs, men man flyver dog også til enkelte regionale destinationer. Hovedlufthavnen ligger i Bangkok, dog også med fokus på den populære elefantby – Chiang Mai. Selskabet er ikke medlem af nogen alliance, men man har et datterselskab kaldet NokScoot, der tager sig af de lidt længere flyveture. Dette selskab er skabt i fællesskab af Nok Air og Scoot, som er et flyselskab fra Singapore.

Vil man opleve Thailand samt nogle af de andre byer i regionen, så byder dette populære lavprisselskab på mange destinationer. Flåden består af 30 Nok Air-fly, der sender dig ud til steder som Krabi, Phuket, Ho Chi Minh City, Tokyo, Taipei og mange andre spændende lokationer.

Online check-in

Hvis du vil have en følelse af tid og overskud, så er det oplagt at foretage online check-in via internettet, så man kan springe køerne i lufthavnen over. Hos Nok Air er det muligt at logge ind på sin personlige profil fra 24 timer og op til 1 time før afgang, for at foretage check-in online.

Når man logger ind via en pc, så skal man blot indtaste navn og bookingnummer, hvorefter man også kan reservere sæde. Efterfølgende er det blot at printe sit boardingkort ud. Det er også muligt at foretage check-in online fra en smartphone, hvilket dog endnu kun er muligt på indenrigsrejser i Thailand.

Håndbagage regler

Alle rejsende med Nok Air kan nyde godt af selskabets håndbagagepolitik, der tillader 1 stk. taske i kabinen. Denne medbragte håndbagage må maks. veje 7 kg samt maks. måle 56 x 36 x 23 cm. Har man kun håndbagage med, så er det blot at gå direkte til sikkerhedstjek, hvis man har foretaget online check-in på forhånd.

Hvis man medbringer flere personlige ejendele, så skal de også pakkes ned i den medbragte håndbagage. Man skal overholde bagagereglerne for at undgå ekstra gebyrer, og man kan også risikere, at ens håndbagage bliver sendt med som check-in bagage, hvis mål og kiloantal overskrider det maksimale.

Check in bagage

Hos Nok Air er det billettypen, der afgør den tilladte mængde af check-in bagage. Hvis man ikke er medlem af Nok Fan Club eller Nok Smile Plus, så må man på en Promotion-billet ikke medbringe nogen bagage til check-in. På en Nok Eco er det tilladt at medtage 15 kg, mens en Nok Flexi tillader 20 kg.

Hvis man har brug for at medbringe sportsudstyr, så tæller det ikke med i den medbragte check-in bagage, og derfor skal man betale ca. 95 DKK for at have det med, og tasken må maks. veje 15 kg. Det er derimod gratis at medbringe en cykel, der dog skal pakkes forsvarligt ind.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Nok Air
  • IATA-kode: DD
  • Grundlagt i: 2004
  • Hovedkvarter: Bangkok, Thailand
  • Hjemmeside: nokair.com

Book billige Nok Air-flybilletter hos Travellink og se mere af Thailand og Sydøstasien!