Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Swiss International Air Lines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Swiss International Air Lines flytilbud

København - Zürich
Retur fra 2.912kr
København - Geneve
Retur fra 3.626kr
Zürich - København
Retur fra 3.016kr
København - Nice
Retur fra 2.256kr
Hamborg - Zürich
Retur fra 2.441kr
København - Firenze
Retur fra 3.687kr
Se mere

Swiss International Air Lines

Om Swiss International Air Lines

Swiss International Air Lines eller blot SWISS er et schweizisk selskab, der blev formet efter, at Swissair gik konkurs i 2002. Hovedkontoret ligger i Basel, mens hovedlufthavnen er placeret i Zürich – og derudover har man også fokus på lufthavnen i Geneve. Udover byerne i hjemlandet, så flyver selskabet til mange andre destinationer som eksempelvis Vancouver, Rio de Janeiro, Nairobi, Tel Aviv, Palermo, Beograd, Stuttgart, London og et hav af andre destinationer.

Hos dette populære selskab har man en flåde på 91 SWISS-fly, som sørger for en behagelig rejse på både korte eller lange ture. Selskabet er i dag ejet af Lufthansa, som også er en del af Star Alliance. Det betyder et udbredt samarbejde med andre selskaber, der tæller Austrian Airlines, Brussels Airlines, SAS, Croatia Airlines, Air New Zealand, Air China og mange flere.

Online check-in

Når man har booket billige SWISS-flybilletter, så er det muligt at foretage online check-in op til 23 timer før afgang. Der er flere muligheder, når man vælger denne tidsbesparende løsning, da man både kan gøre det fra en pc, en tablet eller en smartphone, hvorefter boardingkort kan printes ud. På de mobile enheder behøver man blot at vise boardingkortet på skærmen.

I dag er det moderne at bruge apps, og SWISS har naturligvis også udviklet deres egen, som kan downloades, hvorefter man kan foretage online check-in. Uanset hvad, så er det tidsbesparende, og man skal blot logge ind med bookingnummer og navn, hvorefter man også har mulighed for at vælge sæde.

Håndbagage regler

Hvis man vil spare penge, så er det muligt at rejse udelukkende med håndbagage, da hver passager må medbringe 1 stk. gratis, når man rejser med SWISS. Typen af flybillet er dog afgørende for kilo og mål, hvor en SWISS Economy tillader maks. 8 kg i en taske på maks. 55 x 40 x 23 cm. Der gælder dog lidt andre regler på rejser i USA, Italien og Sydafrika.

Rejser man derimod enten på SWISS Business eller SWISS First, så gælder de samme mål- og vægtrestriktioner, men man må medbringe 2 stk. håndbagage. Derudover må man medtage en lille håndtaske, pc-taske, skuldertaske eller lignende med følgende maks. mål: 40 x 30 x 10 cm.

Check in bagage

Der er forskellige bagageregler, alt efter hvor i verden man flyver med SWISS. På europæiske ruter opererer man med tre billettyper, hvor en Light-billet ikke tillader check-in bagage. Flyver man på en Classic & Flex-billet, så må man medbringe 1 stk. taske på maks. 23 kg til check-in. En tur på Business Class giver mulighed for at medbringe 2 stk. bagage til check-in, som hver især maks. må veje 32 kg.

Rejser men interkontinentalt, så giver en SWISS Economy ret til 1 stk. bagage på maks. 23 kg, mens en SWISS Business giver ret til 2 stk. bagage på maks. 32 kg hver især. En SWISS First derimod tillader 3 stk. check-in bagage på maks. 32 kg hver især. På visse ruter på Economy Class Europa eller Interkontinental må man dog medbringe 2 stk. check-in bagage. Uanset billettype og destination, så må hver en taske maks. måle 158 cm alt i alt.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: SWISS
  • IATA-kode: LX
  • Grundlagt i: 2002
  • Hovedkvarter: Basel, Schweiz
  • Hjemmeside: swiss.com/dk/en

Book en SWISS-flybillet hos Travellink og opdag nye eller velkendte destinationer!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere