Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Swiss International Air Lines med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge
clock icon

Bedste Swiss International Air Lines flytilbud

Book nu, før det er for sent

København Firenze
20 dec. CPH - FLR
23 dec. FLR - CPH
1194kr
Pris pr. passager
København Málaga
17 dec. CPH - AGP
24 dec. AGP - CPH
1046kr
Pris pr. passager
København Venedig
21 dec. CPH - VCE
24 dec. VCE - CPH
1062kr
Pris pr. passager
København Barcelona
20 dec. CPH - BCN
24 dec. BCN - CPH
973kr
Pris pr. passager
København Budapest
15 dec. CPH - BUD
17 dec. BUD - CPH
1325kr
Pris pr. passager
København Oporto
13 dec. CPH - OPO
18 dec. OPO - CPH
1080kr
Pris pr. passager

Bedste Swiss International Air Lines flytilbud

Book nu, før det er for sent

FLR
20 dec. - 23 dec.
København Firenze
kr1194
Pris pr. passager
AGP
17 dec. - 24 dec.
København Málaga
kr1046
Pris pr. passager
VCE
21 dec. - 24 dec.
København Venedig
kr1062
Pris pr. passager
BCN
20 dec. - 24 dec.
København Barcelona
kr973
Pris pr. passager
BUD
15 dec. - 17 dec.
København Budapest
kr1325
Pris pr. passager
OPO
13 dec. - 18 dec.
København Oporto
kr1080
Pris pr. passager

Swiss International Air Lines

Om Swiss International Air Lines

Swiss International Air Lines eller blot SWISS er et schweizisk selskab, der blev formet efter, at Swissair gik konkurs i 2002. Hovedkontoret ligger i Basel, mens hovedlufthavnen er placeret i Zürich – og derudover har man også fokus på lufthavnen i Geneve. Udover byerne i hjemlandet, så flyver selskabet til mange andre destinationer som eksempelvis Vancouver, Rio de Janeiro, Nairobi, Tel Aviv, Palermo, Beograd, Stuttgart, London og et hav af andre destinationer.

Hos dette populære selskab har man en flåde på 91 SWISS-fly, som sørger for en behagelig rejse på både korte eller lange ture. Selskabet er i dag ejet af Lufthansa, som også er en del af Star Alliance. Det betyder et udbredt samarbejde med andre selskaber, der tæller Austrian Airlines, Brussels Airlines, SAS, Croatia Airlines, Air New Zealand, Air China og mange flere.

Online check-in

Når man har booket billige SWISS-flybilletter, så er det muligt at foretage online check-in op til 23 timer før afgang. Der er flere muligheder, når man vælger denne tidsbesparende løsning, da man både kan gøre det fra en pc, en tablet eller en smartphone, hvorefter boardingkort kan printes ud. På de mobile enheder behøver man blot at vise boardingkortet på skærmen.

I dag er det moderne at bruge apps, og SWISS har naturligvis også udviklet deres egen, som kan downloades, hvorefter man kan foretage online check-in. Uanset hvad, så er det tidsbesparende, og man skal blot logge ind med bookingnummer og navn, hvorefter man også har mulighed for at vælge sæde.

Håndbagage regler

Hvis man vil spare penge, så er det muligt at rejse udelukkende med håndbagage, da hver passager må medbringe 1 stk. gratis, når man rejser med SWISS. Typen af flybillet er dog afgørende for kilo og mål, hvor en SWISS Economy tillader maks. 8 kg i en taske på maks. 55 x 40 x 23 cm. Der gælder dog lidt andre regler på rejser i USA, Italien og Sydafrika.

Rejser man derimod enten på SWISS Business eller SWISS First, så gælder de samme mål- og vægtrestriktioner, men man må medbringe 2 stk. håndbagage. Derudover må man medtage en lille håndtaske, pc-taske, skuldertaske eller lignende med følgende maks. mål: 40 x 30 x 10 cm.

Check in bagage

Der er forskellige bagageregler, alt efter hvor i verden man flyver med SWISS. På europæiske ruter opererer man med tre billettyper, hvor en Light-billet ikke tillader check-in bagage. Flyver man på en Classic & Flex-billet, så må man medbringe 1 stk. taske på maks. 23 kg til check-in. En tur på Business Class giver mulighed for at medbringe 2 stk. bagage til check-in, som hver især maks. må veje 32 kg.

Rejser men interkontinentalt, så giver en SWISS Economy ret til 1 stk. bagage på maks. 23 kg, mens en SWISS Business giver ret til 2 stk. bagage på maks. 32 kg hver især. En SWISS First derimod tillader 3 stk. check-in bagage på maks. 32 kg hver især. På visse ruter på Economy Class Europa eller Interkontinental må man dog medbringe 2 stk. check-in bagage. Uanset billettype og destination, så må hver en taske maks. måle 158 cm alt i alt.

Flyselskab information

Book en SWISS-flybillet hos Travellink og opdag nye eller velkendte destinationer!