Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Aeroflot med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Bedste Aeroflot flytilbud

Aeroflot

Om Aeroflot

Aeroflot blev grundlagt helt tilbage i 1923, men det var dog først i 1932, at selskabet fik sit nuværende navn. Hovedbasen ligger i Moskva i Rusland, men man har også fokus på byer som Kiev og Warszawa. Aeroflot er medlem af alliancen kaldet SkyTeam sammen med selskaber som KLM, Air Europa, Air France, Korean Air, Vietnam Airlines, Delta Air Lines, Czech Airlines og flere andre.

Dette store flyselskab er hovedselskabet i Rusland, hvor det råder over en flåde på 198 Aeroflot-fly. Dermed er der også nok af destinationer at vælge imellem, uanset om det er i Asien, Europa, USA, Mellemøsten eller andre steder i verden. Flyv til New York, Dubai, Bangkok, Shanghai, Malaga, Paris, Dresden, Prag eller til mange andre lokationer.

Online check-in

Det er altid skønt at se frem til en rejse, men det er knap så fedt at se frem til lange køer ved skrankerne. Ventetiden kan dog minimeres, da det er muligt at foretage online check-in, når man rejser med Aeroflot. Der åbnes op for muligheden fra 24 timer og op til 1 time før afgang.

Der skal ikke så meget til for at foretage online check-in. Det er blot at gå online og indtaste bookingnummer samt efternavn. Sidder man foran en pc med printer, så kan boardingkortet udskrives med det samme. Logger man derimod på fra en smartphone, så modtager man boardingkortet elektronisk med 2D-kode, der scannes i lufthavnen.

Håndbagage regler

På rejser med Aeroflot skal man ikke betale for at medbringe håndbagage ombord i kabinen, da det er gratis for alle passagerer at medtage 1 stk. håndbagage. På Comfort- eller Economy Class må tasken maks. veje 10 kg, mens den på Business Class må veje maks. 15 kg. Håndbagagen må desuden maks. måle 115 cm alt i alt.

Det er ikke blot håndbagage, man må medbringe gratis hos Aeroflot, for selskabet tillader også alle rejsende at medbringe en lille håndtaske, kamerataske, paraply eller lignende. Håndbagagen bliver vejet i lufthavnen, og overskrides den tilladte vægt, skal den sendes med som check-in bagage.

Check in bagage

De færreste rejsende kan klare sig blot med håndbagage - medmindre der er tale om en weekendtur eller forretningsrejse. Hvis man vil have mere bagage med, så bestemmer billettypen mængden. På Economy Class må man medbringe 1 stk. på maks. 23 kg, mens Premium Economy og Comfort tillader 2 x 23 kg. Business Class tillader derimod 2 x 32 kg.

Hvis man har behov for at medbringe sportsudstyr, når man rejser med Aeroflot, så er det tilladt at pakke det som check-in bagage, så længe det blot overholder de gældende maks. mål og kiloantal. Ønsker man at medbringe yderligere 1 stk. check-in bagage, så koster det ca. 375 DKK.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Aeroflot
  • IATA-kode: SU
  • Grundlagt i: 1923
  • Hovedkvarter: Moskva, Rusland
  • Hjemmeside: aeroflot.ru/xx-en

Der tilbydes billige Aeroflot-flybilletter på Travellink, så du kan rejse til overkommelige priser!