Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Alitalia med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris
  • Vi er den eneste rejseshop, du behøver at besøge

Alitalia

Om Alitalia

Som firmanavnet også antyder, så er Alitalia et flyselskab fra Italien, hvor hovedbasen er placeret i Rom. Det har rødder tilbage til 1947, men har skiftet navn flere gange op gennem årene. Udover den italienske hovedstad, så har selskabet også fokus på byer som Catania, Napoli og Milano. Man er også medlem af alliancen SkyTeam sammen med selskaber som KLM, China Southern Airlines, Korean Air, Aeroflot, Air France, Air Europa samt flere andre.

Dette italienske selskab har base i mange lande, hvilket også gælder Alitalia København, og med en flåde på mere end 120 Alitalia-fly, så er der nok af rejsemål at vælge imellem. Rejs til Venedig, Kairo, Buenos Aires, Rio de Janeiro, Teheran, Pisa, Tunis og mange andre destinationer, som selskabet har med på rutekortet.

Online check-in

Hos Alitalia er man også med på moden inden for luftfartsbranchen, hvilket blandt andet betyder mulighed for at foretage check-in online. Der åbnes op for denne smarte og tidsbesparende løsning 24 timer inden afgang, mens der lukkes igen 1 time før afrejse. Medbringer man kun håndbagage, kan man dermed gå direkte videre til sikkerhedstjek ved ankomst i lufthavnen.

Hvis man foretager online check-in fra en pc, så kan man udskrive boardingkortet med det samme eller ved selvbetjeningsautomaterne i lufthavnen. Det er også muligt at downloade selskabets app, så man har boardingkortet på smartphonen og dermed kan gå direkte videre til gaten ved ankomst i lufthavnen.

Håndbagage regler

Billige Alitalia flybilletter er reserveret. Og hvad kommer så næst? Jo, man skal have styr på bagagereglerne, der kan svinge fra selskab til selskab. Hos Alitalia tillader man alle passagerer at medbringe 1 stk. håndbagage i kabinen. Tasken må maks. veje 8 kg og ikke overstige følgende mål: 55 x 35 x 25 cm.

På rejser med dette italienske selskab må man udover den tilladte håndbagage også medtage 1 stk. mindre, personlig bagage. Det kan være i form af en lille håndtaske, en pc-taske eller lignende genstande. Overholder man ikke bagagereglerne, risikerer man, at selskabet transporterer håndbagagen som check-in bagage.

Check in bagage

Når man planlægger at flyve med Alitalia, så skal man også have styr på selskabets regler for check-in bagage inden afgang, og her spiller billettypen ind. En Light-billet tillader ingen bagage til check-in, mens Economy tillader 1 stk. taske på maks. 23 kg. Premium Economy tillader derimod 2 stk. på maks. 23 kg hver især, mens man på Business Class må medbringe 2 stk. check-in bagage på maks. 32 kg hver især.

Man skal være opmærksom på, at der gælder lidt andre bagageregler på rejser til USA, Canada, Japan og Brasilien samt ved rejser til flere lande i Mellemøsten. Har man overvægt eller ekstra bagage med, så koster det fra ca. 450 og op til omkring 750 DKK, afhængigt af destination. Man skal desuden huske, at hver en taske maks. må måle 158 cm alt i alt.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Alitalia
  • IATA-kode: AZ
  • Grundlagt i: 1947
  • Hovedkvarter: Rom, Italien
  • Hjemmeside: alitalia.com/en_dk

Vælg en destination med Alitalia hos Travellink og book din drømmerejse!