Fly Hotel Fly + Hotel Lej en bil
Travellink er nu disponibelt i følgende lande:

Book fly hos Ryanair med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Prisbelønnet onlinerejsebureau
  • Billige flybilletter hos flere end 450 flyselskaber
  • Vi kombinerer og sammenligner for at finde en billigere billetpris

Bedste Ryanair flytilbud

København - Málaga
Retur fra 1.858kr
København - Budapest
Retur fra 1.904kr
Billund - Málaga
Retur fra 3.943kr
København - Prag
Retur fra 1.791kr
Billund - Budapest
Retur fra 1.876kr
København - Madrid
Retur fra 2.456kr
Se mere

Ryanair

Om Ryanair

Ryanair anses for at være det første deciderede lavprisselskab i Europa, og i dag er det tilmed Europas største flyselskab. Hovedbasen ligger i Dublin i Irland, hvor familien Ryan startede selskabet i 1985. Med sin størrelse, sine mange daglige afgange og fly har Ryanair ikke brug for at være medlem af en alliance eller andre partnerskaber, da man er kendt for at klare tingene selv.

For tiden råder dette irske selskab over en flåde på 400 Ryanair-fly, og derudover har man yderligere 300 fly i ordre. Derfor er der rig mulighed for at komme ud at rejse, hvad enten turen går til Sofia, Salzburg, Mallorca, Leipzig, Warszawa, Oslo, Malta, Budapest, Glasgow, Tallinn eller masser af andre spændende steder.

Online check-in

Det er muligt at foretage check-in online, når man har booket billige Ryanair-flybilletter, men man skal være opmærksom på tidsgrænsen, der hedder tidligst 4 dage før afgang samt senest 2 timer inden afrejse. Reserverer man et sæde i forbindelse med en booking, så er det muligt at foretage online check-in helt op til 30 dage før afrejsedagen.

Når man ønsker at foretage online check-in, så skal man bruge sin e-mailadresse samt bookingnummer for at logge ind. Derefter skal man angive pasnummer, hvorefter det er muligt at tilkøbe en specialvalgt siddeplads, og hvis ikke man selv vælger sæde, så bliver man tildelt en tilfældig plads. Boardingkortet kan derefter printes ud eller blot vises fra en smartphone.

Håndbagage regler

Det er altid nemt at finde et godt Ryanair-tilbud, men hvordan er det nu lige med reglerne for håndbagage hos dette irske lavprisselskab? Alle passagerer må medbringe 1 stk. håndbagage, som maks. må veje 10 kg. Målene på tasken må maks. være 55 x 40 x 20 cm, og man skal være opmærksom på, at selskabet kun har plads til 90 stk. håndbagage, hvilket betyder, at resten kommer med i lastrummet.

Udover selve håndbagagen, så tillader Ryanair, at alle rejsende kan medtage en lille taske med maks. dimensionerne: 35 x 20 x 20 cm. Overholder man ikke bagagereglerne, risikerer man, at taskerne vil blive afvist, eller at man skal betale et gebyr på omkring 375 DKK.

Check in bagage

Når man rejser med Ryanair, så er der ingen check-in bagage inkluderet i billetprisen, men det er muligt at købe sig til såkaldte kvoter. Det er billigst at tilkøbe bagage online i forbindelse med bookingen, hvor 15 kg koster fra ca. 80 DKK og op til omkring 400 DKK, afhængig af destination. 20 kg koster fra ca. 125 DKK og op til omkring 500 DKK. Det er dyrere at tilkøbe bagage senere eller i lufthavnen, og tasken til check-in må ikke overstige 81 x 119 x 119 i henholdsvis bredde, højde og længde.

Hvis man har brug for at medbringe forskellige former for udstyr på rejsen, så er det også billigst at tilkøbe en ydelse online sammenlignet med køb i lufthavnen. Det koster eksempelvis ca. 500 DKK at få en cykel med, mens ski- eller golfudstyr koster omkring 250 DKK at medtage.

Flyselskab information

  • Navn på flyselskab: Ryanair
  • IATA-kode: FR
  • Grundlagt i: 1985
  • Hovedkvarter: Dublin, Irland
  • Hjemmeside: ryanair.com/dk/da/

Når du booker en tur med Ryanair hos Travellink, bliver batterierne ladet op til fulde!

Andre populære flyselskaber

Bedste ruter på tilbud

Se mere